Sneakers de damă prețioși, incălțămintea fabuloasă de damă

Încă in topul magazinelor care vand cei mai mulți sneakers cool și aduce mereu cele mai noi modele de pe piață, Standard Shoes urmăreste tendințele și are grijă să-ți furnizeze doar cele mai moderne și interesante modele de sneakers și, în plus, îți dă sfaturi despre cum să-i porți pentru a-i scoate mai bine în evidență. Si firesc este din nou înaintea tuturor când vine vorba de modelul toamnei: sneakers de fete cu accente metalice și pietre colorate. Poartă sneakersii Emerald, NightFlavour, Romance, Impact, StarLook etc.
Comanda online sneakersi pretiosi

Ce au acești sneakers în mode special? Sunt mai eleganți și mai feminini ca niciodată. Au talpa ortopedică înaltă, ascunsă în modelul încălțămintei – deci vei fi mai înaltă fără să porți tocuri, sunt confecționați dintr-un material mat sau/și lucios – depinde de preferințe, au aplicații metalice îndrăznețe, culori metalice – auriu, argintiu și pietricele colorate. Aplicațiile metalice se referă la fermoare, plăci, ținte, cuie, lanțuri, mici decorațiuni în diverse forme etc.

sneakersi-pretiosi3

 Combinația de negru cu auriu sau argintiu este foarte căutată în acest moment și conferă eleganță. Iar noile pietre aplicate, fac orice încălțăminte de damă să arate mai feminină, să strălucească și să iasă mult mai mult în evidență. Este un element special care face ca sneakersii tăi să fie unici și moderni. Voi atrage toate privirile și vei primi multe complimente. Poartă-i cu haine chic casual mai simple, pentru a crea un echilibru în ținută. Vei arăta ca o divă cu acești sneakers de damă prețioși, ciorapi negri opaci, o rochiță de toamnă, de zi și o jachetă de piele/jeanși.

-37% Reducere Sneakers dama Marino aurii confortabili

Tu ce părere ai despre acest tip de sneakers? Intra online in magazin si vezi toate modelele de sneakers pretiosi de dama , click aici!

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner

Reduceri valabile astazi, 29-03-2020