Feminina, sofisticata si un pic jucausa te vei simti incaltata in pantofii sau sandalele Carlos by Carlos Santana, acum cu pana la -67% reducere!

Compania CARLOS Brown Shoe marca Carlos Santana si castigatorul a multiple Grammiuri, Carlos Santana, au lucrat impreuna pentru a va aduce incaltamintea Carlos marca Carlos Santana. Pantofii reflecta aceeasi pasiune, arta, si energie generata de legendarul muzican rock Carlos Santana si de muzica lui.

Pantofi by Carlos Santana

Pantofii Carlos marca Carlos Santana sunt proiectati pentru femeile in cautarea unei incaltaminte la moda si in tendinte care sa surprinda cu stilul lor. Indiferent de ocazie, sandalele, pantofii cu toc jos si cei cu tocurile inalte Carlos marca Carlos Santana va vor oferi aspectul care sa atraga priviri asupra voastra.

pantofi Carlos by Carlos Santana

Daca te simti feminina, sofisticata si un pic jucausa, arata increderea pe care o ai in tine cu pantofii Carlos marca Carlos Santana. Combina pantofii decupati cu croiala fina cu perechea ta favorita de pantaloni pentru a adauga rafinament la aspectul tau pentru serviciu. Cand blugii sunt adecvati, cresteti stilul cu o pereche de pantofi cu toc. Cand esti la intalnire e posibil sa ai nevoie de tocul mai inalt de la o sanda cu bareta pentru a creste un pic gradul de emotie. Pantofii Carlos marca Carlos vor crea un look sofisticat si vor adauga valoare oricarei tinute. Carlos Santana este mai mult decat un nume pentru o alta marca. Desi Carlos nu proiecteaza incaltaminte el insusi, el este parte a procesului de proiectare. Interpretarea multi-culturala, a imaginii plina de culoare care inconjoara muzica lui Santana aduce pantofii la viata. Carlos este, de asemenea, implicat prin intermediul Fundatiei lui numita Milagro = Miracol prin care O parte din incasarile rezultate din vanzarile pantofilor Carlos marca Carlos Santana vor fi donate Fundatiei Milagro, care are ca parteneri comunitatea non-profit deservita nevoilor copiilor si tinerilor. Initiata in 1998 de Carlos Santana si Deborah Santana, Fundatia sprijina eforturile educationale pentru a ajuta copiii si tinerii sa traiasca o viata sanatoasa, o viata alfabetizata si o viata imbogatita cultural.

pantofiipantofii Carlos by Carlos Santana la reducere, click aiciVrei sa vezi toata colectia Carlos by carlos Santana? Click aici, sunt modele irezistibile in care te vei simti unica dar la un pret accesibil!

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner

Reduceri valabile astazi, 17-02-2020