Unul dintre cele mai in voga trenduri este purtarea adidasilor AirMax de la Nike. Primul model de AIR MAX a fost lansat in anul 1987 si a fost proiectat de Tinker Hatfield care a inceput sa lucreze pentru NIKE ca arhitect proiectare magazine si birouri. Un alt model foarte cunoscut proiectat de Tinker Hatfield este NIKE Air Jordan. Pe parcursul timpului au aparut mai multe modele din acest tip de adidasi: Air max 1, Air max light, Air max 90, Air max 180, Air max 360.
Din 2013 apare air max + urmasul unui pantof legendar care a fost reproiectat pentru a oferi o greutate mai scazuta, o amortizare mai buna si un suport lateral superior. Pantoful Nike Air Max+ 2013 inglobeaza o perna de aer de la varful piciorului pana la calcai pentru a oferi greutate scazuta, amortizare perfecta si o flexibilitate imbunatatita fata de versiunile anterioare.

Nike reprezinta un imbold prin motto-ul promovat: “just do it!”.

Nike are un intreg laborator de cercetare, care se imparte pe trei departamente: biomecanica (studiul miscarilor omenesti si a fortelor relationate), fiziologie (studiul integrarii sistemelor de energie ale corpului) si perceptie/sensorial (perceptie subiectiva a atributelor, uzabilitatii si durabilitatii produsului). Pentru fiecare elaborare a unei perechi de incaltaminte, departamentul de cercetare are in vedere factori precum morfologia piciorului, fortele de reactie ale pamantului, presiunea sangelui, senzori de temperatura, etc.
Majoritatea produselor inca se mai produce in tarile asiatice, din acelasi motiv al anilor ’80.


-20% Adidasi Nike Air Max 2015 Running

Ce-ai zice daca intr-o zi insorita ai lasa aglomeratia si stresul si ai fugi intr-un parc in loc de mall? Incalta-te cu adidasii Nike air max 2015 Running , pentru o experienta de neuitat si o performanta inalta. Acestia au un look de culori vii, absorb toate socurile si sunt dintr-un material foarte usor si confortabil.

New-Nike-AIR-MAX-2015-Men-s-Running-Shoes-Black-Red-Jade
Pret redus la 679 lei de la 849 lei
Disponibili pe mai multe culori, pentru toate genurile.
Click & Shop in magazinul Bodosport.

-14% Adidasi Nike Air Max Lunar

Design atragator si complex ce ofera o placere si un confort sporit.Ca la toate celelalte modele pernele de aer amortizeaza socurile si te ajuta sa prizi o viteza de 2 ori mai mare.Varful usor ridicat mareste si mai mult viteza cu o usurina nemaipomenita. Disponibil pe mai multe culori.

Pret redus la 599 lei de la 699 lei
Click & Shop online in magazinul Bodosport

adidasi-nike-air-max-lunar-originali

Adidasi Nike Air Max 95 Ultra Jacquard Running

Pentru o performanta extraordinara si o viteza incredibila alegeti acest  model.Este cea mai buna alegere a alergatiorilor profesionisti fiind desigur cel mai rapid adidas creat.Un studiu britanic arata faptul ca este prima alegere a hotilor car dadeau spargeri.

Pret 849 lei
Click & Shop online in magazinul Bodosport

adidasi-nike-air-max-ultra-jacquard

                     Cum recunoastem daca o pereche de adidasi Nike Air Max sunt originali?

1.Pe talpa pantofilor sport trebuie să scrie NIKE (foto jos), am văzut multe produse care nu au acest element.

cum-recunosc-adidasii-nike-air-max-originali-1

2.Pe partea laterala trebuie să fie semnul Nike si in cele mai multe cazuri să scrie Air Max.

cum-recunosc-adidasii-nike-air-max-originali-2

3.Pe limba si in interiorul pantofilor sport trebuie să fie semnul Nike si sa scrie Nike Air Max, foarte important: pe limba trebuie să fie mereu prezent acel R.

cum-recunosc-adidasii-nike-air-max-originali-3

4. In partea din spate nu trebuie sa lipseasca semnele Nike si AIR.

cum-recunosc-adidasii-nike-air-max-originali-4

5. O pereche pe care o poti cumpara cu 200-250 de RON nu are cum sa fie originala ci este doar o copie fidelă. Ai fi uimit sa vezi ce bine pot copia chinezii.

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner

Reduceri valabile astazi, 18-04-2019