Lalele, trandafiri, bujori, magnolii sau maci?  Ce cadou poate fi mai potrivit pentru o purtatoare a unui frumos nume de floare? Brandusa, Camelia, Crina, Hortensia, Iasmina, Iolanda, Lacramioara, Liliana, Narcisa, Ofelia, Rosalia, Trandafira, Roza, Violeta, Viorica … avem cate o superba lenjerie pentru fiecare floare!

Lenjerii 3D produse in Romania la Pucioasa

Lenjeriile de pat 3D, reprezinta ultima tehnologie de imprimeu, care creaza senzatia de spatialitate si adancime. Indiferent de imprimeul lenjeriei, totul pare real: calatoriti imediat de pe un camp cu flori, in jungla africala inconjurat de elefanti sau de lei, apoi pe malul unui lac admirand lebedele. Oriunde ati fi aceste lenjerii reprezinta alegerea perfecta.

Va propunem o colectie de lenjerii de pat de la fabrica din Pucioasa, lenjerii de o calitate superioara, produse in Romania, care va vor incanta prin frumusetea designului lor, precum si prin confortul deosebit conferit. Si daca nu vati decis inca va mai dam inca un motiv in plus sa le cumparati: aveti de acum -50% reducere din pretul de producator!

Acum ai reduceri de -50% la lenjeriile de pat 3D, preturi de la 99 Lei (TVA inclus), Click & Shop

Lenjerii depat 3D la reducere   Lenjerii depat 3D la reducere

Mai puteti gasi in magazinul online Lenjerii de LUX Jacquard care reprezinta standardul maxim de calitate si confort pe care-l veti putea gasi in Romania la preturi reduse pana la -50%, de la 199 lei! Vezi toate modelele de lenjerii de pat de lux Jacquard, Click & Shop

Lenjerii de pat de lux Jacquard, reducere pana la -50%

Dar de Lenjeriile de pat cu dantela din bumbac satinat cu margine dantelata, ce ziceti? Aveti si la acestea PRET REDUS + CUTIE CADOU GRATUIT!

Lenjerie de pat cu dantela

Vezi toate modelele de lenjerii de bumbac cu dantela aflate la pret redus, Click & Shop

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner

Reduceri valabile astazi, 22-02-2020