De ce sarbatorim iubirea-exercitii de imaginatie de la Ecco-Shoes!

Fie ca obisnuiesti sa sarbatoresti Valentine’s Day sau preferi sa nu marchezi aceasta zi în mod special, iti propunem un exercitiu de imaginatie. In loc sa ne intrebam de ce sa celebram iubirea într-o data anume, sa ne amintim cum ne-a transformat iubirea în ceea ce suntem astazi. Fiecare traire, fiecare clipa si emotie de dragoste a slefuit personalitatea noastra pentru a crea persoana unica de acum. Intreaba-te cum ai fi fost fara dragostea pe care ai primit-o de-a lungul vietii tale? Intram în aceasta lume asemeni unui diamant minunat în frumusetea lui,care este slefuit in timp, pentru a i se adauga noi si noi fatete. Noi suntem însasi iubirea, caci iubirea ne-a implinit.

ECCO-Ziua-Indragostitilor

ECCO Ziua Indragostitilor

Dragostea merita pretuirea noastra si de aceea fiecare ocazie de a o celebra este binevenita. O intalnire speciala cu jumatatea ta, o plimbare în parc, o cina romantica sau o simpla declaratie de dragoste pe care ai vrut sa o rostesti, dar nu ti-ai gasit pâna acum curajul, ai o multime de moduri prin care iti poti exprima dragostea.

ECCO Shoes promotie incaltaminte pielede Valentines Day

Daca vrei sa porti o tinuta speciala de Ziua Indragostitilor sau doresti sa faci un cadou acelei persoane importante din viata ta, ECCO ti-a pregatit o promotie speciala pentru a-ti implini dorintele. Ai -20% extra-reducere pentru incaltaminte sau genti, cu pret redus sau întreg, daca le cumperi cu un accesoriu. Alege o pereche de pantofi cu toc pentru seara si o curea sau un portmoneu pe care le poti oferi cadou.

Incaltaminte si accesorii ECCO promotie Valentine

Domnii pot purta o pereche de pantofi eleganti sau ghete stilate din piele întoarsa la întâlnirea romantica din ziua Sfântului Valentin.
Cu siguranta doamnele s-ar bucura sa primeasca în dar un portmoneu ECCO rafinat sau o curea cu accente aurii, click aici

ecco-shoes

Oricum iti doresti sa petreci ziua de 14 februarie, aminteste-ti ca iubirea merita întreaga ta pretuire, iar persoana de langa tine va aprecia un simplu “te iubesc”,indiferent de ocazie.

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner

Reduceri valabile astazi, 05-06-2020