Ghetele casual de dama Ana Lublin Honor nero au -50% reducere!

Sunt niste bocanci de fapt cu linii robuste de inspiratie biker boot, cu varf rotund, din pielea ecologica neteda (de ingrijit cu produsele specifice disponibile online, au caramb de inaltime medie, decupat drept, cu slit lateral, cu topul rasfrant si decorat cu tinte metalice argintii. Bareta are catarama cu inchidere laterala la baza carambului.

Pret redus la 224,99 lei de la 446,00 lei
Comanda online aceste ghete de dama tip biker din magazinul Comodo, click aici!

biker-boots2 Ghete casual de dama Gioseppo Senda negro -53% reducere

Ghetele de dama Gioseppo Senda au linii suple de inspiratie cazona cu staif consolidat si varf rotunjit cu detaliu cap toe cu caramb scurt decupat drept si cu detalii metalice decorative pe peretele lateral (top).
Sistemul de inchidere este cu snur cu prindere pe limba, inserat pe caputa/caramb prin 7 perforatii cu margine metalica. Au si fermoar medial pentru usurinta in incaltare/descaltare
Talpa este din cauciuc, imbracata in piele, cu proeminente pentru plus de aderenta cu toc block mini de circa 4,6 cm. Pe interior sunt din piele(talpa) si peretii caputei / carambului captusiti cu material textil care tine cald si la temperaturi foarte scazute! Talpa din exterior este anti-derapanta si nu aluneci nici pe zapada nici pe gheata, sunt foarte confortabile.

Pret redus la 149,99 lei la 309,99 lei

Oferta este in limita stocului, comanda online acesti bocanci in magazinul Comodo, click aici!
biker-boots4

Ghete casual dama Ana Lublin Honor nero -56% reducere

Bocanci din piele ecologica de calitate, negru versatil cu detalii argintii (detaliile metalice), caramb de inaltime medie, decupat drept, cu slit lateral, cu topul rasfrant si decorat cu tinte metalice argintii, bareta cu catarama cu inchidere laterala la baza carambului, linii robuste de inspiratie biker boot, cu varf rotund.
Talpa este robusta, din material sintetic de inalta calitate, cu striatii si proeminente pentru plus de aderenta cu toc block minimalist de circa 4 cm. Sunt captusiti pe interior cu piele si lana pentru confort tactil si termic

Pret redus la 174,99 lei de la 401,00 lei
Oferta este in limita stocului, comanda online ghetele de dama in magazinul Comodo, click aici!

biker-boots3

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner

Reduceri valabile astazi, 29-03-2020