Daca esti in cautarea unei perechi de tenisi Converse originali acest articol te va ghida pentru a sta departe de fake-uri si pentru a putea cumpara o pereche de tenisi originali de care sa te bucuri cat mai mut timp!

Converse-2014-Chuck-Taylor-1970s-04
1. Compara prețul.
In cazul in care prețul este ridicol de mic, de multe ori, modelul de tenisi Converse fals este considerabil mai ieftin. Prețul mult mai ieftin si de aici materialele ieftine nu confirma standardele inalte de calitate respectate de un Converse care este autentic. Daca optați pentru a economisi bani, fiti pregatiti pentru a vedea cum tenisii se deterioreaza rapid, fiind contrafacuti.
2. Examineaza logo-ul Chuck Taylor.
Logo-ul real are o stea albastra bleumarin navy, in timp ce cel fals poate avea diferite nuante de albastru. De asemenea, tenisii originali vor fi ștampilati doar cu o stea și cu semnatura lui Taylor. Multe dintre logo-urile false sunt neclare si au alte elemente de design sau cuvinte in plus de ce v-am spus mai devreme.
3. Uită-te cu atenție la marca inregistrata.
Numai pentru tenisii facuti inainte de 2008 vei vedea simbolul ® sub toate stelele peste tot unde apare logo-ul. Daca vedeti acest simbol pe tenisii facuti după 2008, atentie!
4. Observați limba.
Logo-ul All Stars va fi imprimat foarte clar pe partea de sus a limbii. In cazul in care nu se vede foarte clar ai motive sa fii suspicios.
5 . Verificati brantul.
Pe talpa interioara la tenisii originali vedeti cuvantul Converse tiparit foarte clar.
6. Verificați dungile de pe marginea de sus a talpii Conversilor
Ar trebui să fie neteda și perfecta. Daca este subreda, sau este inegala aveti de-a face cu fake-uri!

Tenisi Converse originali cu reducere poti cumpara fara grija din magazinul Comodo, click aici!

Alte magazine online din Romania de unde va recomandam sa cumparati fara grija tenisi Conversi originali sunt: Bodosport, Mycloset, B-mallOriginals.

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner

Reduceri valabile astazi, 01-04-2020