Femeia este delicata ca o floare de primavara, calda ca o raza de soare, stralucitoare ca un corp ceresc si emana iubire prin toti porii.

Cu aceasta colectie “Oda Femeii/Ziua femeii” Vivre Bazar celebreaza femeia si ii ofera cele mai frumoase atentii! Alege si tu sa sarbatoresti cea mai importanta femeie din viata ta oferindu-i un cadou 100% feminin: o bijuterie de argint, o bratara, un ceas, un colier sau un set cu pietre minunat colorate si realizate din sticla de Murano!

Si pentru ca bucuria sa fie completa, o oglinda cu doua rafturi si trei agatatori de bijuterii completeaza acest cadou minunat! Toate aceste superbe bijuterii de femei le gasesti la preturi reduse in bazarul Vivre! Atentie insa: ofertele sunt limitate in timp, fiecare campanie de reduceri dureaza doar cateva zile asa ca nu ezitati si profitati, click aici!

Oglinda de perete cu 2 rafturi Mirabell pentru bijuterii

Dimensiunile acestei oglinzi fashion sunt: lungimea 26 cm/latime 11 cm/inaltimea 62 cm! Oglinda este prevazuta si cu trei agatatori pentru bijiuterii!

oglinda-superba-rafturi

Bratara Dolly argint cu pietre Murano

Este realizata din sticla Murano cu montura in argint, pretul este redus in Vivre bazar!

bratara-superba
Sticla de Murano este un produs renumit provenit din insula Murano. Localizata pe coasta Venetiei, Italia, Murano este un port comercial inca din secoloul al VII-lea. In secolul al X-lea deja devenise o importanta locatie comerciala.
bratara-superba-murano2

Istoric, legenda sticlei de Murano
Se considera ca sticla de Murano isi are originea in Roma secolului al IX-lea, avand influente asiatice si musulmane, luand in considerare faptul ca Venetia era atunci deja un port comercial renumit. Reputatia localitatii Murano pentru productia de sticla a luat nastere atunci cand Republica Venetiana, temandu-se de incendii si calamitati aduse orasului construit predominant din lemn, a ordonat sticlarilor sa isi mute atelierele pe insula Murano (1291).
Cand un om de rand izbutea sa devina mester sticlar era innobilat si inscris in Cartea de aur a insulei. Curand au devenit cei mai respectati cetateni ai insulei, aveau dreptul sa-si casatoreasca odraslele cu copiii nobililor, bucurandu-se chiar de imunitate, insa peste toate, nu aveau voie sa paraseasca Venetia.
Procesul prin care se obtine sticla de Murano este unul destul de complex. Folosind nisip cuartos fin combinat cu diferite saruri aduse din cetatile feniciene Sidon (Liban), acesti mesteri au reusit sa obtina produse ce nu aveau rival in lume. Sticla de Murano se facea dupa retete secrete, la care se adauga o maiestrie unica a prelucrarii sticlei obtinute si de aceea a devenit un secret foarte bine pazit.

murano2

Calitate, valoare
Celelalte materii prime, numite fondante sau agenti de topire, coboara punctul de topire. Cu cat sticla contine mai mult oxid de natriu, cu atat se solidifica mai greu. Acest fapt este foarte important pentru lucrul manual deoarece ii castiga sticlarului mai mult timp pentru modelare. Un artizan poate adauga natriu (pentru a face suprafata sticlei opaca), nitrat sau arsenic (pentru a elimina bulele) sau substante colorante.

Colier Floris

Este realizat din sticla Murano cu montura in argint, pretul este redus in Vivre bazar!

colier-murano-argint

Ceas de mana Melinda realizat din sticla Murano

bratara-superba-murano-ceas

Set de bijuterii 4 piese Antoinette

Setul de bijuterii este alcatuit dintr-un colier cu lungimea ajustabila de la 44cm la maxim 48cm din sticla Murano, 1 bratara si 2 cercei.

 ziua femeii set Murano

Voi cum celebrati femeile iubite din viata voastra?

Vrei mai multe idei de cadouri?  Click aici!

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner

Reduceri valabile astazi, 02-07-2020