Odată cu noul sezon, vine o nouă încălțăminte. Dar dintr-o varietate atât de mare de cizme de damă, bocanci, botine, balerini sau pantofi, cum știm ce să alegem. Iată câteva criterii după care te-ai putea ghida:

Promotii bocanci 85 lei[Pretul la acesti bocanci este 85 lei. In magazinul Standard Shoes costul de transport e 10 Lei  indiferent de localitate. Livrarea comenzii se face in 24h de la confirmare  Transport GRATUIT pentru comenzile mai mari de 200 RON. Comanda si tu online si maine esti incaltata dupa ultimul trend, click aici !]

cizme tip UGG online la 69 lei

[Pretul la aceste cizme tip UGG impermeabile este 69 lei. In magazinul Standard Shoes costul de transport e 10 Lei  indiferent de localitate. Livrarea comenzii se face in 24h de la confirmare  Transport GRATUIT pentru comenzile mai mari de 200 RON. Comanda si tu online si maine esti incaltata dupa ultimul trend, click aici !]

1. Să fie rezistentă. Pentru că vremea în anotimpurile toamnă/iarnă nu este întocmai la fel de pașnică ca cea de pe timpul verii, ai nevoie de o încălțăminte care să facă față vremii capricioase de afară. Deci, care să te protejeze cu încredere de ploaie, vând și frig. Tocmai de aceea, este bine să alegi materiale rezistente precum pielea și încălțăminte bine realizată care nu se va dezintegra la primul contact cu umezeala.

2. Trend-urile actuale. Nu este cea mai importantă caracteristică dar este printre cele mai populare. Vizitează magazinele online de încălțăminte și cele din mall, citește bloguri și documentează-te de pe site-uri de fashion care sunt noile tendințe în ceea ce privește încălțămintea. Dacă îți plac și ți se potrivesc, de ce să nu fii actuală și modernă?

3. Să țină de cald. Se zice că frigul vine de la picioare și pentru a-ți menține corpul la temperatura optimă în diminețile și serile reci, ai nevoie de o încălțăminte care să acopere piciorul (fără decupaje), dintr-un material mai gros și eventual îmblănit. Dacă ești o fire mai friguroasă, recomandăm cizmele lungi, peste genunchi, și ciorapi groși scurți – în botine – sau lungi în cizme, care ies ușor din încălțăminte.

4. Să se simtă bine piciorul în încălțăminte, încă de la început. De multe ori ne mințim că încălțămintea strâmtă “se lasă” și acesta nu este neapărat cazul. Este important ca piciorul să stea comod în încălțăminte, să existe spațiu pentru șosete groase, piciorul să nu stea într-o poziție nefirească, să ne strângă la degete, la margini sau să ne încălțăm foarte greu. În anotimpul rece, lejeritatea încălțămintei este mai importantă ca oricând.

Cizme sau bocanci toamna-iarna2

Tu după ce criterii îți alegi încălțămintea de toamnă/iarnă?

CUm alegem incaltamintea de toamna-iarna

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner

Reduceri valabile astazi, 30-05-2020