Niciodata nu e prea devreme pentru primul diamant al micii tale printese! Toate inimioarele sunt la reduceri de pana la -17% până în 14 Februarie in magazinul CerceiCopii! Alege si tu cele mai frumoase idei de cadouri de Sf Maria, Valentine’s Day, de Martisor, ziua Femeii sau pur si simplu de ziua onomastica: cerceii inimioare de aur cu surub antipierdere, acum cu -17% reducere!

Cercei copii inimioare cu diamant

Cercei copii in forma de inimioara din aur galben de 14K cu diamant. Cerceii sunt insotiti de un certificat tehnic emis de producator care atesta caracteristicile diamantelor. Sistemul de inchidere este prevazut cu surub pentru a impiedica deschiderea accidentala si pierderea cerceilor, iar capacelul acopera complet tija si este rotunjit pentru a preveni inteparea. Taietura diamantului  este BRILLANT. Caracteristicile diamantului: Greutate: 0.014 ct, Claritate: SI (3), Culoare: I-J.Dimensiunile cerceilor sunt de 3 mm in diametru. Cerceii sunt livrati in cutiute si plicuri antisoc si sunt insotiti de certificatul de garantie si factura fiscala.

Pret  299 RON
Comanda online in magazinul CerceiCopii, Click & Shop

Cercei copii inimioare cu diamant

Cercei copii inimioare Alina

Cercei copii din aur galben de 14K in forma de inima cu pietricica zirconia. Dimensiunile cerceilor unt: 5×4 mm. Sistemul de inchidere este prevazut tot cu surub pentru a impiedica deschiderea accidentala si pierderea cerceilor, iar capacelul acopera complet tija si este rotunjit pentru a preveni inteparea.

Pret 179 RON
Comanda online in magazinul CerceiCopii, Click & Shop

cercei-copii-inimioare-copiiAlte modele de cercei aur copii in forma de inimioare disponibile in magazinul CerceiCopii:

cercei-inimioare

Cercei de aur copii cu Hello Kitty si surub antipierdere

Cercei copii din aur galben de 14K in forma de pisicuta cu funtita roz. Dimensiuni: 6×5 mm. Sistemul de inchidere este prevazut cu surub pentru a impiedica deschiderea accidentala si pierderea cerceilor, iar capacelul acopera complet tija si este rotunjit pentru a preveni inteparea.

Pret: 199 RON
Vezi toate modelele de cercei copii de aur, Click & Shop

cercei-copii-pisicute-cu-funtita-roz

Cercei copii aur galben cu Mickey Mouse

Cercei copii din aur galben 18K in forma de Mickey Mouse. Dimensiuni: 5x6mm. Sistemul de inchidere este prevazut cu surub pentru a impiedica deschiderea accidentala si pierderea cerceilor, iar capacelul acopera complet tija si este rotunjit pentru a preveni inteparea.

Pret 299 RON
Vezi toate modelele de cercei copii aur, Click & Shop

cercei-copii-mickey-mouse-aur-galben~6638723

Set cercei mama-fiica, floricele cu pietricica din aur!

Pret redus -7% la 369 RON de la  398 RON
Cumpara cu reducere din magazinul CerceiCopii, Click &Shop

cercei-mama-fiicaCe model de cercei de aur preferi pentru fetita sau finuta ta?

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner

Reduceri valabile astazi, 29-02-2020