Poşetele sunt aproape întotdeauna pe primul loc pe lista nevoilor unor femei. Dacă sunt confecţionate in trend ele adaugă puţin şic tinutei si o definitiveaza. Poșeta exclusivă poate să completeze vestimentația și e suficientă pentru a accentua un anumit stil. Pentru serviciu alegem un model elegant, cu linie simplă și clasică iar după serviciu ne putem permite ceva mai colorat și frivol. Va propune doua modele care se potrivesc oricarei situatii:

1. Set de 3 genţi Patchwork de piele la doar 49,9 lei

Set de genți elegante din piele de calitate superioară! Se pot folosi atât la serviciu, în timpul călătoriilor, dar şi la cumpărături. Setul conţine o geantă mai mare de voiaj (40 x 27 x 11cm), o geantă pentru mers la serviciu sau cumpărături (30 x 22 x 9 cm ) şi o geantă micuta gen plic pentru produse cosmetice (18 x 14 cm). Materialul este din piele patchwork.
Pret pentru setul de 3 piese doar 49,9 lei
Comanda acest set de genti deosebit din magazinul ANSWEAR, click & shop

genti-piele-49lei

2. Geanta potrivita atat pentru serviciu cat si pentru plimbare:

O geantă super modernă de la Rainbow, realizată în stil “Indie” cu motive etno elegante în relief, ideal de purtat la ţinutele “city-chic” sau “urban-denim”. Dimensiunile sunt de  18 cm x 21 cm x 7 cm iar materiaul este piele ecologica de calitate.
Pret 64,9 lei

Poti vedea toata colectia de genti Rainbow in magazinul ANSWEAR, click & shop

geanta-rainbow-bonprix2 SUgestie geanta Rainbow serviciu

geanta-rainbow-bonprix3

Comanda si tu aceasta superba geanta Rainbow la doar 64lei din magazinul ANSWEAR, click & shop

3. Geantă de umăr “Mariel” marca Rainbow pentru excursii

Este o geantă minunată din actuala colecţie Rainbow, cu un design jucăuş cu motive şic, cu floricele şi o gălgăriţă dulce. Un accesoriu de calatori si nu numai care invită la visare, prevăzut cu un compartiment interior cu mai multe buzunărele, care se închide în exterior cu un fermoar sigur.

Pret 74,9 lei

Poti vedea toata colectia de genti Rainbow in magazinul ANSWEAR, click & shop

geanta-calatorii geanta-calatorii2

O geantă minunată din actuala colecţie Rainbow pentru calatorii

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner

Reduceri valabile astazi, 29-03-2020