Dă-i dormitorului un caracter individual şi alege lenjeria mult-visată din mulţimea de modele, materiale şi dimensiuni. Noi iti recomandam azi o frumoasa calatorie imaginara in jurul lumii cu lenjeriile superbe de la Bonprix. In fiecare seara cand te bagi in pat vei ajunge cu privirea si cu gandul la Turnul Eiffel, Turnul Big Ben din Londra,  Statuia Libertatii si multe alte destinatii …  sau fa un cadou original unei persoane dragi tie, de exemplu mamei tale!

Lenjerie de pat “Bill” – calatorie in jurul lumii

Este o lenjerie de pat interesantă cu un motiv citadin foarte modern, in care turnul Eiffel este in prim planul calatorie tale imaginare. Modelul de lenjerie este disponibil în diverse materiale, în mărime normală, precum şi în garnitură de 4 piese si se incheie cu nasturi.

lenjerie-de-pat-paris-indigo2

Culori disponibile: gri si roz aprins, ambele sunt superbe, reusind sa aduca un aer boem dormitorului si oferindu-ti in fiecare seara calatorii imaginare in jurul lumii: turnul Eiffel, Statuia Libertatii sunt doar doua dintre opriri ..
Pret de la 84,9 lei
Cumpara online din magazinul Bonprix, click aici!
Lenjerie de pat cu turnul Eiffel pe culoarea gri …
lenjerie-de-pat-paris-indigo
Si iata Turnul Eiffel pe fond roz aprins…
lenjerie-de-pat-paris-rosu
Poti cumpara online aceasta lenjerie de pat din magazinul Bonprix, click aici!
lenjerie-de-pat-paris-rosu2

Lenjerie „Kenia“, fa un safari in Kenya

Este o lenjerie de pat imprimată cu imagini din safari in Kenya, foarte moale, cu trăsături calde și pufoase, cu o strălucire frumos confecţionată dintr-un material ţesut cu o cădere netedă. Este disponibila in doua variante de material, la preturi de la 84,9 lei.

lenjerie-de-pat-safari-kenya2

Partea superioara este uşor pufoasă si se închide cu fermoar.

Pret de la 84,9 lei
Cumpara online din magazinul Bonprix, click aici!

 lenjerie-de-pat-safari-kenya

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner

Reduceri valabile astazi, 01-04-2020