În 1906, un imigrant tânăr englez, William J. Riley, lansează în Statele Unite ale Americii o firmă, sub numele Balance Arch Support Company. Deși inițial a produs accesorii pentru conceperea încălțămintei de către alte companii, acesta a descoperit un grup larg de oameni care împărtășesc aceeași problema, prin urmare având aceeași nevoie. Cei care lucrează mult timp stând în picioare, precum polițiștii, asistentele, poștașii au nevoie de încălțăminte cât mai confortabilă.

Așa a ajuns să descopere arcul de sprijin și să realizeze cele mai confortabile colecții de încălțăminte ale acelor vremuri. După 50 de ani, în urma numeroaselor cereri ale atleților, New Balance se concentrează asupra tenișilor, reușind astfel să doboare bariere peste bariere în ceea ce privește încălțămintea sport.

În 1976, New Balance 320 a fost considerat cel mai performant adidas din lume. O dovadă a dedicării firmei pentru acest aspect inovativ este faptul că lansează cele mai multe variante de lățime pentru fiecare dintre modelele sale.

Adidasi New Balance – confort pana la dus la rasfat pentru picioarele tale!

New_Balance_WL574EXB_3_1457365215

 

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner

Reduceri valabile astazi, 26-05-2019
Dacă vrei să te bucuri de stabilitatea piciorului și de confort dus la răsfăț de către încălțăminte, iti recomandăm o pereche de adidasi New Balance. Vei găsi modele, atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici. De asemenea, recomandăm să îi testezi, imediat după achiziție, la o tură de alergat în parc.

Pret: 359.99 RON

Detalii & Shop!