La ALDO beneficiezi de o experienta fashion completa, prin incaltaminte, posete si accesorii inspirate de spiritul urban si tendintele modei, special pentru tine!

ALDO, unul dintre lideri mondiali în încălțăminte și accesorii fashion, continua să se extindă pe piata din Romania, astfel ca incepând cu luna mai, iubitorii brandului ALDO se pot inspira din colecţiile actuale pentru femei și bărbaţi si pot face cumpărături online , și pot de asemenea interacţiona cu brandul prin numeroase alte canale precum Facebook, blog, Instagram.

Acum 8 ani se deschidea primul magazin in București, insa intr-un timp relativ scurt a cucerit o cotă importantă din piaţa de incalţăminte și accesorii fashion, iar in prezent Aldo este prezent in marile centre comerciale din București si din tara: Afi Palace Cotroceni, București Mall, Băneasa Shopping Center, Afi Palace Ploiești, Pitești Mall, Maritimo Mall si Polus Mall.

Specializati in crearea de pantofi si accesorii de inalta calitate, ne aflam intr-o perpetua schimbare, astfel ca reusim de fiecare data sa realizam produse accessible, fara a se face rabat de la calitate, produse care urmaresc ultimele tendinte. Acest lucru se realizeaza cu ajutorul echipelor noastre de stilisti care cerceteaza si sunt in cautare permanenta de nou si inedit.

REDUCERI-SANDALE-aldo5

Sandale de piele ALDO negre, elegante, cu fermoar la spate

Sandalele negre, din piele naturala, cu toc stiletto inalt si insertii delicate de piele efect sarpe, perfecte pentru tinute office si pentru evenimente nocturne. Se potrivesc rochiilor elegante si completeaza perfect tinuta oricarui eveniment. Foarte feminine, aceste sandale pot fi purtate in noptile speciale de vara.

Pret redus – 30la 349 RON de la 499 RON

REDUCERI-SANDALE-aldo2 REDUCERI-SANDALE-aldo3

ALDO, o experienta de fashion completa, prin incaltaminte, posete si accesorii inspirate, hai online in magazin, click aici!

REDUCERI SANDALE Aldo online!

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner

Reduceri valabile astazi, 19-03-2019