În fiecare an suntem luați prin surprindere de frigul de afară care aduce este schimbare majoră de la atmosfera perfectă din mijlocul toamnei. Dar temperaturile scad cu fiecare zi și trebuie să ne adaptăm îmbrăcămintea și încălțămintea la vremea rece. Chiar dacă unii din noi abia așteptă să ningă pentru a ne urca pe ski-uri și a ne bate cu bulgări sau vrem să treacă cât mai repede atmosfera apăsătoare a iernii, vremea capricioasă nu ne lasă deloc de ales. Ce poți face pentru a te simți mai comod în această iarnă și pentru a nu lăsa frigul să te deranjeze?

cum ne adaptam la frig, bocanci de iarna, cizme imblanite

1. Sortează-ți hainele și umple-ți dulapul principal cu obiectele vestimentare de iarnă. Ce poate fi mai călduros și mai trendy în același timp ca puloverele colorate, cardiganele cu buzunare și nasturi mari, bluzele oversized (foarte la modă în acest sezon), jumperele cu modele animate și tricotajele? Moda de iarnă, chiar dacă nu este atât de variată, ne face să iubim acest anotimp mai mult.

2. Liber la accesorii de iarnă! Pregătește-ți căciulile cu moț, fularele circulare și cele lungi și groase, mănușile cu buzunărașe și ciorapii groși până la genunchi. Ele fac diferența pentru că frigul pătrunde în corp prin extremitățile corpului și prin zonele mai sensibile acoperite de acestea. Nu pleca din casă fără cel puțin două accesorii de iarnă.

3. Alege-ți paltonul perfect. Știm că e greu să găsești acel palton care să stea ca turnat pe tine, să-ți țină de cald și să fie în trend.Optează pentru paltoane in nuanțe tari, jachete din blană, în două culori sau cu print-uri îndrăznețe.

4. Încălțămintea e extrem de importantă. Pentru a face față frigului de afară și pentru a te proteja de nebuniile vremii, alege o pereche de încălțăminte călduroasă. Poți opta pentru bocanci îmblăniți, călduroși ca cei din imagine. Sunt comozi, au talpă rezistentă cu care nu aluneci și sunt super în trend. Dacă vrei un look mai feminin, alegerea potrivită pentru tine sunt cizmele lungi, cizmele tipUGG sau botinele care pe lângă că arată bine, te protejează de frig.

bocanci de iarna

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner

Reduceri valabile astazi, 01-04-2020