Sandalele de piele sunt un mod ideal de a arăta sexy în timpul verii. Cu cat e mai inalt tocul, cu atat mai bine, deşi la moda sunt şi cele cu platforma sau sandalele romane. Azi continuam seria modelelor recomandate pentru comoditatea maxima a piciorului tau cu doua modele de sandale de piele foarte frumoase, care vor da un aer romantic sau glamour tinutei tale!

Primul model de azi recomandat de Dress with Less: sandalute de vară de piele ultra confortabile cu o formă super feminina cu o aplicaţie şic cu pietricele sclipitoare in faţa. Cu un model rafinat, realizate din piele valoroasă, ideal de purtat în zilele fierbinţi sau în serile de distracţie! Pret 89,9 lei, le poti comanda online din magazinul Bonprix printr-un click aici!

Sandale de piele Bonprix

Al doilea model de sandale recomandate azi: sandalele sofisticate şi extrem de confortabile de la Biostep, cu aspect de piele şic şi un design romantic cu flori decorative frumos plasate pe o serie de barete finuţe. Model cu talpă confortabilă creată după anatomia piciorului, cu stratul interior din piele naturala. Materialul superior este piele, talpa interioară este tot piele. Pret 119,9 lei, le poti comanda online in magazinul Bonprix, click aici

sandale-piele-bonprix2

Click aici sa vezi toate modelel de sandale de piele disponibile online in magazinul Bonprix!

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner

Reduceri valabile astazi, 11-07-2020