www.Outlet-Mall.net Recomanda Cele mai Frumoase Modele Toms de Culoare Gri Online din magazinul Zoot!

Poartă pantofi, ajută-i pe ceilalți.Toms face lucrurile un pic altfel. De fiecare dată când cumperi o pereche de pantofi TOMS, oferi unui copil în nevoie propria sa pereche de pantofi. Știind acest lucru, nu ai cum să zâmbești atunci când îi porți!P…  detaliaza >

-60%

Pret 429.99 172 RON
Comanda la Zoot

Modele de Incaltaminte sport Pantofi Sport de Culoare Gri Online din Colectia Toms din magazinul Zoot!

ZOOT MANIFESTO

Spunem “Nu” trendurilor fashion care iți spun cum trebuie sa fii. “Nu” hainelor fără personalitate, monopolului brandurilor cu renume, mall-urilor pline de magazine în care nu-ți găsești nimic pe gustul tău. E momentul să spunem “NU”, să dăm deoparte vorbele goale despre cât de special te vei simți în haine făcute de designeri celebri.

E momentul să ne amintim că hainele sunt făcute pentru a fi purtate când îți trăiești viața, și că nu trăiești ca să porți haine. Și NU, nu ești un manechin pentru branduri!

E viața ta iar noi te ajutăm să o asortezi. Cu ce vrei tu, cu ce simți tu, cum iți place ție, când ai tu chef. Și poți să te răzgândești, poți să probezi orice comanzi și să cumperi doar ce și se potrivește și te face să te simți… tu-însuți! Pentru că doar atunci ești cu adevarat relaxat, despre asta este ZOOT. Despre relaxare, libertate și despre momentele fericite în care scapi de haine. Și spunem NU pentru că se poate și altfel – mai bine altfel. Pentru că spunând “NU” creăm un spațiu pentru un “DA” al tău.

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner

Reduceri valabile astazi, 16-01-2018


-60%

Detalii & Shop!