www.Outlet-Mall.net Recomanda Cele mai Frumoase Modele Skechers de Culoare VerdeDeschis Online din magazinul Zoot!

Acești pantofi au fost făcuți numai pentru tine.Sunt loiali și te vor ține minte – branțurile din spumă se adaptează perfect la forma piciorului tău.Și mai sunt și alte lucruri pe care le vei îndrăgi:- șireturile elastice îi fac foarte ușor de încăl…  detaliaza >

-50%

Pret 309.99 155 RON
Comanda la Zoot

Modele de Incaltaminte sport Pantofi Sport de Culoare VerdeDeschis Online din Colectia Skechers din magazinul Zoot!

ZOOT MANIFESTO

Spunem “Nu” trendurilor fashion care iți spun cum trebuie sa fii. “Nu” hainelor fără personalitate, monopolului brandurilor cu renume, mall-urilor pline de magazine în care nu-ți găsești nimic pe gustul tău. E momentul să spunem “NU”, să dăm deoparte vorbele goale despre cât de special te vei simți în haine făcute de designeri celebri.

E momentul să ne amintim că hainele sunt făcute pentru a fi purtate când îți trăiești viața, și că nu trăiești ca să porți haine. Și NU, nu ești un manechin pentru branduri!

E viața ta iar noi te ajutăm să o asortezi. Cu ce vrei tu, cu ce simți tu, cum iți place ție, când ai tu chef. Și poți să te răzgândești, poți să probezi orice comanzi și să cumperi doar ce și se potrivește și te face să te simți… tu-însuți! Pentru că doar atunci ești cu adevarat relaxat, despre asta este ZOOT. Despre relaxare, libertate și despre momentele fericite în care scapi de haine. Și spunem NU pentru că se poate și altfel – mai bine altfel. Pentru că spunând “NU” creăm un spațiu pentru un “DA” al tău.

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner

Reduceri valabile astazi, 23-10-2018


-50%

Detalii & Shop!