Rochie colectie exclusivista Ilinca Vandici, din dantela cu aplicatii manuale, insertii pietre pretioase, cupe push up interior, decupaje manuale, aristocratica, pretioasa.Existenta pe nuante diferite de dantela, aplicate pe tul champagne, in contrast ce evidentiaza finetea produsului, materialul rafinat, contrastul perfect, decupajele manuale de dantela pretioasa si pietre cristal in culoarea dantelei.   Produsul nu este pe stoc, se confectioneaza pe comanda dupa dimensiunile clientului.

Pret 899.5 RON
Comanda pe chanttal

ROCHIE ILINCA S DREAM

CHANTTAL este un brand inregistrat si se adreseaza in special clientelei feminine prin intermediul tinutelor si accesoriilor, cautand sa isi adapteze constant ofertele si serviciile.

Existam pe piata romaneasca de 10 ani, reusind sa oferim servicii atat la nivel national, cat si international. Am reusit sa construim relatii bazate pe incredere si respect cu clientii nostri, aducand servicii de inalta calitate.

Punem intrebari si ne perfectionam zilnic, convingand mereu talente si piete noi cu indrazneala noastra. Inspiram prin colaborari unice cu designeri romani.

CHANTTAL creste rapid si puternic, dar calitatea si designul raman aceeasi. Clientii nostri vor avea parte de o experienta unica de shopping – un loc pentru descoperire, senzualitate, distractie si experienta – si de fiecare data, o promisiune de incantare.

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner

Reduceri valabile astazi, 31-05-2020
Detalii & Shop!