born2be.com.ro/%20

PRODUS PERSONALIZAT, Pardesiu dama elegant, cu design si imprimeu interesant, vesel, ideal pentru acest sezon. Produsul face parte din colectia “”Beautiful Spring””; Compozitie:90%Poliester, 10%Elasten.

Pret 399.5 RON
Comanda pe chanttal

PARDESIU FEELING GOOD

CHANTTAL este un brand inregistrat si se adreseaza in special clientelei feminine prin intermediul tinutelor si accesoriilor, cautand sa isi adapteze constant ofertele si serviciile.

Existam pe piata romaneasca de 10 ani, reusind sa oferim servicii atat la nivel national, cat si international. Am reusit sa construim relatii bazate pe incredere si respect cu clientii nostri, aducand servicii de inalta calitate.

Punem intrebari si ne perfectionam zilnic, convingand mereu talente si piete noi cu indrazneala noastra. Inspiram prin colaborari unice cu designeri romani.

CHANTTAL creste rapid si puternic, dar calitatea si designul raman aceeasi. Clientii nostri vor avea parte de o experienta unica de shopping – un loc pentru descoperire, senzualitate, distractie si experienta – si de fiecare data, o promisiune de incantare.

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner

Reduceri valabile astazi, 22-09-2021
Detalii & Shop!