Azi va propunem sa alegeti pentru cadourile de paste ale celor dragi obiecte care “vorbesc”, “zambesc” si ne aduc multa buna dispozitie prin culori si forme vesele!  Astfel gatitul va deveni o distractie pentru oricine!  Noua ne plac lucrurile frumoase si vesele, tie?

Ingenios si vesel

Noi credem in puterea culorilor si a accesoriilor care indeplinesc toate cerintele pentru a putea fi considerate indispensabile intr-o bucatarie. Aceasta colectie cu mici gadgeturi inteligente create special pentru bucatari iscusiti iti va transforma spatiul de gatit intr-un univers ludic si creativ.

Recipient sare si piper Oink Oink The Pig

Vezi toate reducerile din aceasta campanie in bazarul Vivre, click aici!

vivre-solnita-porcImportant: bazarul Vivre are promotiile limitate in timp asa ca trebuie sa profiti de cele cateva zile in care gasesti articole din diverse campanii la preturi reduse cu pana la -80%! Transportul este GRATUIT la cumparaturi peste 300 lei!

Distractie la picnic

Navigate ofera o gama variata de solutii practice si idei distractive pentru picnic, barbeque sau iesirile la iarba verde. Entuziasmul, talentul, seriozitatea, experienta echipei Navigate se remarca in colectiile minunate, inovatoare si de calitate superioara.
Vezi toate reducerile din aceasta campanie in bazarul Vivre, click aici!

farfurie-cu-flori

Decorativ in bucatarie

Covorasele sunt create cu design modern, rustic, industrial, vintage, abstract sau inspirat din operele lui Gaudi, special pentru o bucatarie cu stil. Dar mai mult decat aspectul estetic necesar pentru a aduce un plus de noutate intr-un spatiu interior, aceste covorase sunt fabricate din materiale de calitate superioara, rezistente, cu suprafata anti-alunecare.

Covoras Gaudi 50×100 cm

vivre-covor-bucatarie

 Covoras Colorfull 50×100 cm

Vezi toate modelele de covoare de bucatarie deosebite din bazarul Vivre, click aici!

vivre-covor-bucatarie2

Ceramica Churchill

Churchill este o istorie, o poveste care isi pastreaza valorile traditionale, gingasia si pasiunea cu care sunt fabricate produsele. Este unul dintre cei mai mari producatori din lume de articole din ceramica de o calitate extraordinara. Astazi, experienta, progresul tehnologic, esentele moderne, au dus la crearea unei colectii apreciate la nivel mondial pentru calitatea, originalitatea designului si perfectiunea detaliilor.
vivre-cani-ceramica
Vezi toate reducerile din aceasta campanie in bazarul Vivre, click aici!

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner

Reduceri valabile astazi, 12-08-2020