Masa festivă de Crăciun este un moment special care reunește întreaga familie într-o atmosferă călduroasă condimentată de poveștile pline de farmec ale celor dragi. De aceea, amenajarea mesei este foarte importantă, iar fiecare detaliu contează. De multe ori, ne putem lăsa purtaţi de imaginaţie în alegerea decorațiunilor ideale, dar nu trebuie să pierdem din vedere imaginea de ansamblu.
„Primul pas în ceea ce privește decorarea căminului în spiritul sărbătorilor de iarnă este stabilirea culorilor. Poți alege culorile tradiționale precum roșu și verde sau poți opta pentru ceva mai îndrăzneț precum alb, argintiu, auriu, verde, albastru sau mov. În tendințe anul acesta sunt decorațiunile în tonuri discrete de vanilie sau cupru, care îmbină aspectul tradițional cu cel elegant. ” declară Elena Miron, home designer kika.

Aranjarea-mesei-de-Craciun5

Simplitatea este secretul eleganței

Când începeți amenajarea mesei festive, alegeți o piesă centrală și derivați din aceasta tematica mesei. Aveți grijă să nu supraîncărcați masa pentru a nu o transforma într-un cadru obositor. Așadar, când începeți decorarea mesei de Crăciun țineți minte regula de bază: nu exagerați. Simplitatea este secretul eleganței.

Aranjarea-mesei-de-Craciun1

 

Dacă optați pentru amenajarea mesei festive într-un stil elegant și modern, decorațiunile argintii, asortate cu tacâmurile, reprezintă alegerea ideală. Pentru a încălzi atmosfera, includeți lumânări decorative și accesorii roșii și aurii. De asemenea, puteți adăuga decorațiuni de tipul DIY (do it yourself) precum conuri naturale de brad pe care le puteți așeza printre farfuriile și paharele invitaților.

Aranjarea-mesei-de-Craciun4

Luminițele sau ghirlandele colorate pot fi elemente decorative atât pentru bradul de Crăciun, cât și pentru masa festivă, oferind un aspect original. Dacă optați pentru aceast stil precis de amenajare a mesei, trebuie să fiți foarte atenți să nu supraîncărcați masa, ci să completați decorul existent.

Aranjarea-mesei-de-Craciun3

Colecțiile de anul acesta de la kika: vanilie, măr copt, scorțișoară și cub de zahăr propun o gamă variată de accesorii în ton cu magia sărbătorilor petrecute alături de cei dragi. Descoperă cele mai noi trenduri în materie de decorațiuni pentru un Crăciun plin de strălucire.

**************************************************************************

O viaţă mai frumoasă şi amenajarea individuală a locuinţei – calitate ridicată la cele mai bune preţuri. kika oferă o gamă largă de mobilier şi amenajări interioare pentru toate gusturile şi posibilităţile. Clienţii beneficiază de o ofertă bogată de produse, începând cu accesorii practice până la soluţii complete de amenajare premium. Sub motto-ul „Totul sub acelaşi acoperiş”, kika oferă şi servicii de tipul livrare, montare, măsurare, proiectare, preluare de mobilier vechi şi multe altele.

Aranjarea-mesei-de-Craciun2

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner

Reduceri valabile astazi, 14-08-2020