Dieta Clean 9 de la Forever Living este cea mai cautata pe Google!

De la boabe de cafea verde” la dieta Atkins, ne uităm  care au fost cele mai cautate diete traznite on-line. Surprinzător, niciTerapie cu urină” sauClay Cleanse” nu au fost pe lista de “celor mai cautate diete“.
De la jumătate de inimă vegetarianism (flexitarianism) la consumul de alimente pe care numai un om al cavernelor ar mânca (dieta Paleo), au existat mai multe diete ciudate și minunate despre care anul trecut. Pentru a afla dietele reale de care britanicii sunt interesati trebuie să apelam la Google, care știe exact ce regimuri de detoxifiere bizare s-au căutat  în secret în miez de noapte.
Iată primele 10 diete care au fost cautate cel mai mult pe Google în 2014 si care vor continua sa fie populare si anul acesta. Cea mai cautata este Clean 9 de la Forever Living Products.

dieta-clean9-5

Dieta Clean 9

Aceasta este prima tranșă a unui regim alimentar din două părți dezvoltat de Forever Living, care susțin că dieta se poate  ține în condiții de siguranță si se pot pierde 5 kg (12lb), în doar nouă zile. Se compune dintr-un detoxifiere de două zile, în care doar suplimente și o masă de shake de înlocuire sunt consumate, urmate de o săptămână de mai multe suplimente, două shake-uri și o masă de 600 kcal pe zi. Click aici pentru detalii

Dieta Ultima

Dieta Ultima UK este o pastila skinny“, care pretinde a fi în măsură a preveni grăsimea, a crește musculatura si a suprima pofta de mancare. Opiniile cu privire la aceasta dietă sunt în părtite, asa ca s-ar putea fi mai bine sa ramai la piureurile tale.

Dieta Perricone

Pledând pentru consumul de alimente antiinflamatorii” și acizi grași omega3, dieta Perricone presupune că ajută la pierderea în greutate și la îmbunătățirea pielii. Ea implică consumul de o mulțime de pește, fructe și legume, evitând în același timp orice cu făină, zahăr sau îndulcitori, cum ar fi painea, cereale, alimente prajite, suc de fructe, paste, orez, cartofi și înghețată.

Dieta Atkins

În ciuda faptului ca a avut în urmă cu multi ani o popularitate de vârf, se pare că dieta Atkins este în continuare puternic utilizată. Dieta încurajează un consum redus de carbohidrati pentru a modifica metabolismul organismului: în loc de conversie a glucozei in energie, organismul va apela la rezervele de grăsime corporala, ajutând la pierderea in greutate.

80/20 dieta

Acest lucru se învârte în jurul teoriei economistului Vifredo Pareto care sustine în multe domenii ale vieții suntem doar 20% eficienti, fie că este vorba de locul de muncă, timpul liber sau alimentatie. Dieta presupune să mâncam sănătos pentru 80 % din timp, iar apoi permițându-ne sa ne rasfatam un pic, adica 20 % din timp.

Dieta cu cafea verde

Ideea din spatele acestei diete bizar, se presupune populare cu celebrități de la Hollywood, este faptul că fasolea de cafea neprăjite sunt bogate in acid clorogenic, care este gandit pentru a ajuta vărsat grăsime, scăderea tensiunii arteriale și la reglarea nivelului de zahar din sange organismului și metabolismul.

Dieta 4: 3

Seamana un pic cu dieta 5: 2 (care în mod curios nu a făcut subiectul listei), dieta 4: 3 se învârte în jurul unui model de a combina zile cand postești și zile când mănânci normal. Cu toate acestea, întrucât dieta vechea vea nevoie de două zile non-consecutive de repaus alimentar pe săptămână, aceasta susține zile alternative, una de postit, una de mancat normal.

Dieta Exante

Aceasta este mai mult o selecție de diete, fiecare oferind diferite mijloace de a pierde in greutate. Toate folosesc “produse alimentarepiese de schimb” care contribuie la reglarea aportului de calorii oferind în același timp cantitatea recomandată de vitamine și minerale.

Dieta de detoxifiere de Zahăr

Acest plan de dieta vede zahărul ca pe un drog și, ca și ca orice alt dependență trebuie sa o tratezi ca atare. Se pretinde o detoxifiere de trei zile, în care toate alimentele cu zahăr (inclusiv fructe) se exclud din dieta, ajută ca aportul de zahăr să fie mai mai ușor de gestionat. Aceasta trebuie urmată de o perioadă de patru săptămâni cu un program de alimentatie scăzut de zahăr.

Dieta mananca neprocesat

Premisa acestei diete este destul de simplă: evită alimentele procesate. Orice aliment cu adaos de zahăr sau sare, componente chimice sau chiar alimente care tocmai au fost modificate este considerat a fi nepotrivit pentru tine. În schimb poti urma o dietă de fructe și legume proaspete, cereale nerafinate și carne neprelucrate.

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner

Reduceri valabile astazi, 29-01-2020