SwarovskiSwarovski este cea mai mare si mai cunoscuta companie producatoare de cristale din intreaga lume. De mai bine de 100 de ani compania de bijuterii Swarovski umple viata oamenilor de bucurie, fantezie si stil, aducand bunul gust si eleganta mai aproape de iubitorii de cristale si bijuterii.
storia companiei incepe in 1892, an in care tanarul Daniel Swarovski inventeaza un dispozitiv industrial de taiat cristale utilizat la bijuterii, de o precizie si perfectiune de neegalat. 1913 Alaturi de cei trei fii, Wilhelm, Friedrich si Alfred, Daniel Swarovski a pus bazele fabricii de produs cristal, in care a putut produce acest material de cea mai buna calitate.

De atunci si pana astazi, succesul companiei a fost datorat standardelor ridicate. 1977 Swarovski lanseaza prima sa linie de bijuterii cu cristale. Tendinta de astazi a inspirat creatii clasice din cristal de cea mai buna calitate, incluzand modele de bijuterii pentru pietele americana, asiatica, si europeana care sunt prezentate de 2 ori pe an.

1993 Swarovski prezinta o bijuterie cu piatra verde smarald “Swarogreen”. Datorita calitatilor sale de refractie si duritatii extraordinare, acesta noua piatra sintetica este o alternativa viabila a smaradului. Acea bijuterie a facut istorie devenind in scurt timp un cadou preferat de doamne pentru sarbatori. Colectiile de bijuterii Swarovski sunt facute din otel fara nichel, rodinat pentru a proteja utilizatorul de eventuale efecte indizerabile.

swarovski-refashion-set-rosu

Colectiile de bijuterii includ bratari, inele, cercei si coliere cu cristale Swarovski de inalta calitate. Un cadou perfect poate fi reprezentant de un inel, o bratara sau un colier cu cristale. Bijuteriile Swarowski impresioneaza prin design-ul unic si combinatia dintre metal, de cele mai multe ori otel, si pietrele folosite, cristale Swarovski de inalta calitate.

swarovski-refashion-set-fuchsia

Aspectul lor contemporan, pus in evidenta de culorile incitante, linia clasica si finisajul de exceptie confera tuturor colectiilor de bijuterii Swarowski o semnatura unica. Atunci cand vrei sa oferi un cadou elegant si rafinat, alege o bijuterie cu cristale Swarovski. Perfecte pentru orice ocazie, aceste bijuterii pot fi oferite persoanelor dragi drept cadouri de sarbatori, Craciun sau Paste, zile de nastere sau aniversari, 1martie sau Ziua Femeii, 8 Martie.

 swarovski-refashion-set-mov

Alegeti un Martisor Svarowski…sunt peste 600 de modele pe Refashion, cercei,bratari, inele sau seturi. Preturile sunt rezonabile, de la 55 lei setul, aici vedeti toate seturile disponibile

swarovski-refashion-set-negru

 

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner

Reduceri valabile astazi, 06-06-2020