Ziua Internaţională a Iei Româneşti a fost celebrată de femeile din Romania si alte 48 de ţări!
Ia este o bluză, componentă a costumului tradițional românesc, purtată de femei. Este confecționată din pânză albă de bumbac, in sau borangic. Este împodobită cu broderii în motive populare românești mai ales la mâneci, pe piept și la gât. Unele ii sunt împodobite și cu mărgele sau paiete.
Pe 24 iunie, de Sânziene, românii din ţară şi de pretutindeni sărbătoresc Ziua Internaţională a Iei, la iniţiativa comunităţii „La Blouse Roumaine“. Astăzi, ia este celebrată în 48 de ţări şi în sute de oraşe de către cei care îmbrăţişează cultura românească.

Comanda pe Ietraditionala, Click & Shop.

BLuze tip ie online in magazinul Bonprix!

Bluze tip ie româneasca creponate

O piesă uşoară şi lejeră de vară, frumos agrementată în faţă cu broderie etno şi cu bentiţe de legare la decolteu care se termina in margelute si ciucuri. Model lavabil cu poală uşor evazată şi cu o lungime de la cca. 64 cm, material 100% bumbac. Este disponibila in culorile: alb, coral, albastru. Pret 107 lei.
Comanda pe Ietraditionala, Click & Shop.

tunica etno bonprix

Bluza tip ie româneasca cu mâneci 1/2 și terminații elastice

Este disponibilape culoarea alb, albastru si lila.
Comanda pe Ietraditionala, Click & Shop.

tunica-etno-bonprix5

Bluza tip ie româneasca din cânepă si bumbac

Un model în tendințe, prevăzut cu dantelă etno decorativă, ideală pentru o ținută de festival! Lungime de cca. 62 cm, material 50% cânepă, 50% bumbac. Pret 129 lei.
Comanda pe Ietraditionala, Click & Shop.

tunica-etno-bonprix6

Bluza tip ie românească cu broderie florală

Tunică atrăgătoare cu un croi extrem de lejer, frumos ornată la decolteu cu broderie rafinată şi cu poala largă. Model din actuala colecţie Rainbow cu o lungime de 74 cm la măr. 38, material 100% bumbac. Pret 109 lei.
Comanda pe Ietraditionala, Click & Shop.

tunica tip ie romaneasca cu flori!Tinuta românească

tinuta-romaneasca

Bluza tip ie cu motive traditionale Leona

Bluza dama cu model traditional romanescu, alba cu insertii brodate negre, maneci de lungime medie, pana la cot, usor incretite; sunt prevazute cu broderie neagra in partea de jos si snur alb. In partea din fata este prevazuta cu broderie neagra verticala, decolteul este rotund cu broderie neagra si snur alb. Materialul este bumbac 100% si este produs 100% made in Romania.

Comanda pe Ietraditionala, Click & Shop.

bluza-cu-motive-traditionale-leona

Bluza cu model traditional Perena

Ie dama alba cu insertii brodate albastre,maneci de lungime medie, pana la cot, cu incretitura in partea de jos si insertii brodate albastre, croiala lejera, usor cambrata Decolteu rotund cu broderie albastra si snur alb.Materialul este bumbac 100% si este produs 100% made in Romania.

Comanda pe Ietraditionala, Click & Shop.

bluza-cu-model-traditional-perenabluza-cu-model-traditional-ioana

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner

Reduceri valabile astazi, 19-03-2019