Pantone a desemnat, de fapt, nu culoarea, ci culorile anului 2016. Vorbim despre doua nuante care se combina extraordinar de frumos: Rose Quartz & Serenity sau PANTONE 13-1520 & PANTONE 15-3919.

culorile-pantone-2016-rose-quartz-serenity

In acest mod, Pantone anunta pentru prima oara un amestec de nuante drept culoare generica pentru un nou an. Potrivit autorilor tendintei, amestecul este un antidot foarte bun pentru o lume plina de stres ca cea contemporana. Este o combinatie perfecta pentru omul contemporan, care cauta atentie si bunastare, dar si securitate.

Unite, Rose Quartz & Serenity demonstreaza un echilibru intre o nunta calda de albastru, conectat foarte calm cu un roz linistitor. Aceasta combinatie, spun autorii, contesta perceptiile traditionale in ceea ce privește asocierea cromatica. Pe de altă parte, combinatia reflectă fluiditatea si egalitatea de gen spre care tinde consumatorul contemporan.

Rose Quartz – simbol al compasiunii și al sentimentului de calm
Serenity – simbol al aerisirii, ragazului, relaxarii chiar si in perioade dificile!

Jessica Lac de unghii Jessica – 682 Haute CoutureJessica Lac de unghii Jessica – 720 SkyHigh

Culoarea lacului de unghii JESSICA este iconica, este cea mai buna si este recunoscuta de profesionistii din intreaga lume!

Exclusiv create la cele mai inalte standarde din industrie, lacurile de unghii JESSICA au o intensitate a culorii extraordinara, culori ce se regasesc in peste 250 de nuante clasice si intr-o larga varietate de finisaje Crème, Frost, Glitter … Stralucitoare, Metalizate, Mate, Opace.

Important de stiut: toate lacurile JESSICA sunt 7-Free, NU contin formaldehidă, Formaldehida Resin, Toluen, DBP, camfor, xilen sau etil Tosylamide!

Femeile care iubesc sa aiba unghii sanatoase si frumoase folosesc lacurile profesionale Jessica si aleg din paleta variata de culori a magazinului online de cosmetice profesionale Allbeauty culorile anului 2016:  Jessica Lac de unghii Jessica – 720 SkyHigh (bleu) si Jessica Lac de unghii Jessica – 469 Cherub Pink (Roz).

Jessica Lac de unghii Jessica – 469 Cherub Pink

Pret  42 Lei/bucata, Click & Shop

Jessica Lac de unghii Jessica – 682 Haute Couture

Jessica Lac de unghii Jessica – 720 SkyHigh

Pret  42 Lei/bucata, Click & Shop

Jessica Lac de unghii Jessica – 720 SkyHigh
Si in moda culorile 2016 Rose Quartz & Serenity sau PANTONE 13-1520 & PANTONE 15-3919 te vor face foarte usor remarcata si … delicios de adorabila!

Ce zici, incerci?

culorile-pantone-2016

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner

Reduceri valabile astazi, 21-08-2019