In perioada sarbatorilor toti vrem sa ne incarcam bateriile petrecand mai mult timp cu cei dragi, mamicile ocupate vor in special sa petreaca mai mult timp cu copii lor. Ca sa nu mai vorbim ca si pentru cei mici, pe langa jucariile preferate, cel mai frumos si apreciat cadou de Craciun este un timp de calitate petrecut cu familia, timp in care sa ne dedicam 100% activitatilor impreuna cu ei.

In timpul unei vizite la niste prieteni din Franta, am observat ca strangeau cu rigurozitate toate dopurile de la peturi pentru la gradinita unde ii rugasera sa faca acest lucru! Mi s-a parut o idee frumoasa sa poti face atatea lucruri frumoase din ceva ce aruncai nepasator la cos!

Asa ca m-am gandit ca impreuna cu cei mici ai mei sa realizam un Bradut de Craciun din acest material didactic aflat la indemana tuturor si strans atat de usor de-a lungul anului: dopurile de peturi verzi si rosii. Si iata ce am realizat!

Decoratiune “Bradut de Craciun” din dopuri verzi si rosii de la peturi!

Aveti nevoie doar de o foaie de carton mai mare, cateva zeci de dopuri si un tub de lipici (bineinteles nu se foloseste tot, doar cat sa dati pe cartonul unde lipiti dopurile de peturi).

Iata ce ne-a iesit dupa mai putin de o ora ­čÖé

Daca inca nu ati ales cadouri pentru cei dragi, va asteptam si cu alte idei frumoase de Cadouri de Craciun!

Craciun Fericit alaturi de cei dragi! Te asteptam sa alegi un cadou frumos pe http://www.cadouri-de-craciun.net

Craciun Fericit alaturi de cei dragi! Te asteptam sa alegi un cadou frumos pe http://www.cadouri-de-craciun.net

La baza confectionezi cateva cadouri din ce ai la indemana!

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner

Reduceri valabile astazi, 29-05-2020