Azi de 8 Martie, Ziua Femeii imi doresc sa nu ma adresez femeilor cu toate ca tare mi-e drag sa le spun ce, unde si cum se mai poarta sau prin ce magazine m-am mai “perindat” online in ultima perioada dupa articole de exceptie, la preturi de senzatie!

De ce spun ca e Ziua Barbatului care isi face femeia fericita? Pentru ca azi am fost la sala de fitness din mall, la Zumba si locul era atat de plin de femei dar mai ales de multi barbati care ori cautau un cadou potrivit prin magazine, ori asteptau cuminti ca femeia lor sa se hotarasca … iar ea nu se mai hotara odata: “nu imi place iubi cum vine, e prea stramta, e prea lunga, e prea verde, hai si la Zara, hai si la Desigual, hai si la Nissa” si tot asa …

Mereu v-am admirat pe cei care cu vitejie asteptati cuminti momentul fericit in care introduceti cardul in POS … cand inseamna ca in sfarsit …s-a terminat! Al meu a cedat dupa primul an impreuna, de fapt nu a cedat ci mi-a fost pur si simplu mila sa imi bat joc de timpul si de rabdarea lui! Se posta ca o ghionoaie la intrarea in magazin si ma urmarea cu privirea la fiecare gest pe care il faceam… va e clar ca mi se taia din start orice dorinta de a mai proba sau cumpara ceva!

Dar ce mai conteaza nervii tai scurtcircuitati unul cate unul cand stii ca urmeaza alt moment fericit in care veti fi impreuna acasa, iar ea va fi atat de … fericita! Daca nu ati luat masa in oras, iti va pregati cea mai gustoasa cina … sau se va stradui sa fie “cea mai”.  Iti va darui cea mai fina sampanie, apoi iti va face un masaj senzational,  si mai apoi veti petrece cea mai frumoasa noapte de dragoste de cand v-ati cunoscut!!

8 Martie, Ziua Barbatului care alearga sa-si vada Femeia fericita!

Si uite asa iti vei aminti a suta sau poate a mia oara de ce te-ai indragostit nebuneste de ea, pentru ca da, o iubesti la nebunie si nu concepi viata fara ea!  Bucura-te de prezenta ei, savureaza fiecare moment pe care ti-l daruieste pentru ca e nepretuit iar ea e … nepretuita! Si da, isi doreste si chiar merita sa aiba cel mai frumos cadou din lume … Dragostea TA neconditionata!

Bineinteles, alaturi de parfumul preferat pe care si-l doreste atat de mult! 🙂

Chanel-N°19

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner

Reduceri valabile astazi, 18-08-2019