Intra pe Lensa online si ia-ti ochelari de soare originali de la cele mai renumite brand-uri din lume pentru ca in aceasta perioada primesti cadou o pereche de lentile colorate! Ochelarii de soare Ray-Ban modelul blue-jeans sunt un must-have pentru colectia ta de anul acesta!

ochelari-ray-ban2
100% din denim autentic, acest nou design de ochelari este rezultatul a doi ani de cercetare care a dus la un proces de stratificare high-tech ce oferă fiecarei perechi de ochelari un aspect complet autentic, unic.

Ochelari de soare Ray-BanFiecare pereche este apoi finisata cu nituri originale și silicon antialergic pentru a te simti la fel de bine cu ei pe nas pe cat  vezi cu ei. Disponibil in 6 culori reci, acest model de Wayfarers sunt ideali vara aceasta!

ochelari-ray-banOchelari de soare Ray-Ban Albastru Blue-Jeans unisex

Sunt fabricati in Italia, au protectie 100% UV, culoarea lentilelor  Gri, culoare ramei albastru Blue-Jeans, lentila de 814, forma ramei: Wayfarer. Primesti si un toc Ray-Ban si material de curatat lentilele!

 

ochelari-de-soare-rayban-RB2140-116371-1-650x489_0Ca sa vezi toata noua colectie dar si reducerile din magazinul Lensa, click aici!

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner

Reduceri valabile astazi, 16-01-2019