Dr. Mihaela Bilic lansează “Sănătatea are gust”

După succesul primelor două cărţi “Silueta dincolo de mituri” şi “Trăiesc, deci mă abţin”, dr. Mihaela Bilic, medic nutriţionist, lansează o nouă carte: “Sănătatea are gust”.
666662l-202x0-w-62fffd9d (1)
Pe parcursul celor 55 de capitole veţi afla care sunt alimentele recomandate în diferite afecţiuni, cum vă puteţi menţine sănătatea şi tinereţea hrănindu-vă corect, cum să faceţi faţă slăbiciunilor culinare şi, nu în ultimul rând, cum să ajutaţi organismul să fie în formă maximă tot prin mâncare.“Sănătatea are gust” este o carte care trebuie să existe în orice casă,  o poti cumpara din Librarie.net, online, cu reducere de -10% chiar acum ! Din paginile ei veţi afla cum să faceţi din mâncare un aliat al sănătăţii fără să renunţaţi la plăcerea gustului.
Îmi place să mănânc. Orice, oricât, oricând.

Recunosc, fără falsă ipocrizie, că aş renunţa la tone de piept de pui la grătar pentru un triunghi delicios de brânză împuţită, că nu există deliciu mai mare decât o bucată crocantă de coajă de pâine cu unt şi sare, iar garnitura ideală pentru orice tip de mâncare sunt cartofii prăjiţi. Nu fac parte din „fericita“ categorie a femeilor care uită să mănânce pentru că în ziua respectivă au avut prea multă treabă ori au fost supărate, nu pot trece indiferentă prin faţa unei patiserii în a cărei vitrină se lăfăie merdenele fierbinţi şi partenera perfectă pentru un film romantic, într-o seară târzie, este cutia de îngheţată savurată până la ultima linguriţă, chiar dacă e topită.
Este adevărat, însă, că nu mi s-a propus niciodată să prezint moda şi nici dimensiunile 90-60-90 nu le-am atins. Mi-ar fi plăcut să fiu slabă, atât de slabă încât cei din jur să-mi plângă de milă, să mănânc doar cât să nu mor de foame, iar după două înghiţituri să fiu sătulă. Ghinion, n-a fost să fie aşa! Nu e adevărat că ne naştem egale, pentru că aceleaşi 55 de kilograme pot fi fericirea uneia şi calvarul alteia. Dacă şi pentru voi cura de slăbire a devenit un mod de viaţă, iar gustul eclerului cu ciocolată l-aţi uitat de mult, dr. Mihaela Bilic a găsit, în sfârşit, soluţia! Citiţi această carte şi veţi găsi aici răspunsuri la toate întrebările care v-au frământat până acum!
A scris-o pentru voi, din toată inima, şi cu siguranţă vă va fi de folos! O poti cumpara din librarie.net cu -10% reducere la pretul de 31.5 lei!

Traiesc deci ma abtin -  Mihaela Bilic

“Traiesc deci ma abtin” – Mihaela Bilic

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner

Reduceri valabile astazi, 15-02-2019