Dale Carnegie spunea ca „succesul inseamna sa obtii ceea ce vrei, iar fericirea inseamna sa vrei ceea ce ai obtinut“.

Dar ce anume isi doresc oamenii? Ei bine, de cele mai multe ori, e vorba despre o cariera ascendenta, prieteni de incredere, o familie iubitoare, un trai decent… si altele asemenea. Desigur, motivele pentru care un om isi doreste ceva anume sunt complet personale, insa metodele prin care isi poate atinge obiectivul sunt general valabile. Iar metodele din cartea de fata au fost testate de peste 15 milioane de cititori de pe cinci continente, pe parcursul a trei sferturi de secol. Volumul de fata a ajuns, cu timpul, sa fie cea mai vanduta carte motivationala publicata vreodata.

Cumpara cu -35% reducere Cartea Secretele succesului de Dale Carnegie, cartea care i-a schimbat viata lui Warren Buffett Sfaturile lui Dale Carnegie va arata cum sa deveniti un interlocutor agreabil, de ce e bine sa faceti complimente dezinteresate, cand e cazul sa va retrageti dintr-o disputa, ce anume trezeste dorinta de cooperare a partenerilor, cum sa faceti o buna impresie de la prima intalnire, cat de important e zambetul, prin ce strategii va puteti autopromova in ochii celorlalti, in ce fel puteti adresa critici fara sa provocati resentimente, de ce e recomandat sa va admiteti propriile greseli inainte de a le face reprosuri altora, cat de adevarat e proverbul care spune ca „vorba dulce mult aduce“, cum sa raspundeti la plangerile altora, unde se termina sinceritatea si incepe brutalitatea, de ce nu functioneaza pe termen lung strategia de a da ordine, cum sa va ajutati ajutandu-i pe ceilalti – si multe altele.

Carnegie dovedeste ca, in cele din urma, ceilalti ne vor trata exact asa cum ii tratam. Comportamentul interlocutorilor oglindeste propriul comportament.

Opinii editoriale

„O carte fara clisee, care va va arata cum sa deveniti o persoana mai buna. Un ghid practic, usor de parcurs.“ – Spirit & Destiny

„E cartea care mi-a schimbat viata.“ – Warren Buffett

„E o carte care m-a ajutat nespus in viata. Cred ca fiecare ar trebui s-o citeasca.“ – Jenny Colgan in The Independent on Sunday

„Cea mai de succes carte motivationala din toate timpurile… Carnegie n-a fost, nicicand, mai actual.“ – The Times

Cumpara acum cartea Secretele Succesului cu -35% reducere

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner

Reduceri valabile astazi, 15-02-2019