Creațiile semnate Roberto Cavalli au captat atenția la Săptămâna Modei de la Milano. Designerul italian Roberto Cavalli a prezentat cu ocazia participării sale la Săptămâna Modei de la Milano, o colecție futuristă inspirată din natură. Acesta a ales mătasea ca material de bază pentru creațiile sale.

„Toate printurile create de mine sunt pe mătase, mătase foarte fină, fiindcă eu cred că toate fetele sunt fluturi, iar fluturii trebuie să zboare“, a afirmat designer-ul Roberto Cavalli.

De la un eveniment atât de important precum Săptămâna Modei de la Milano, nu puteau lipsi vedetele. Actrița Cate Blanchett a declarat că deși respectă celelalte centre ale modei din lume, pentru ea, Milano are un farmec aparte.

„Există atâtea case de modă vechi aici încât ai impresia că la Milano se întâmplă totul. Evident Paris, Londra sau New York au propria identitate dar aici este centrul lumii modei“, a spus actrița Cate Blanchett.

Și alte nume mari ale showbizului mondial și-au făcut apariția la Milano pentru a vedea prezentările celor mai importanți designeri vestimentari ai lumii.

Printre ele s-au aflat Blake Lively, starul din Gossip Girl, supermodelul Bianca Balti și partenerul ei modelul britanic, David Gandy sau Franca Sozzani, editorul prestigioasei reviste italiene Vogue.

Pentru reduceri Roberto Cavalli in outletul nostru  >>> CLICK AICI

costum-just-cavalli-reducere-70

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner