CONDUR by alexandru dezvăluie noua colecţie de încâlţăminte dedicată sezonului toamnă-iarnă 2013-2014 intitulată Manifest pentru Feminitate.


Colecţia reprezintă înainte de toate un îndemn la redescoperirea de sine, la exprimarea propriilor dorinţe, la evadarea din convenţii şi nu în ultimul rând la celebrarea trecerii într-o nouă etapă.

Propunerile CONDUR by alexandru sunt concentrate în jurul unei palete cromatice alcătuită deopotrivă din tonuri neutre (bej, cafeniu, negru) şi nuanţe profunde, specifice sezonului: burgund, verde, maro ciocolatiu, albastru cerneală sau mov-prună.

botine-camoscio-maro-cu-bronzo

Pantofii stiletto cu toc de 9 cm, vârf ascuţit scurt şi decupaj lateral se numără printre cele mai elegante şi mai rafinate opţiuni ale sezonului, conferind gambei o alură specială şi mizând pe comoditatea şi confortul unui calapod de excepţie.

pantofi-annes-roz-antique

Botinele revin în atenţie, atât în variantă cu platou ascuns de 2 cm, cât şi în cea fără platou. Fie că este vorba despre botine încheiate cu şiret, ce amintesc de eleganţă clasică britanică, despre botine cu vârful uşor rotunjit, care depăşesc puţin linia gleznei şi se închid cu fermoar plasat la spate, despre botine înalte cu guler din blană de iepure sau despre botine bicolore, ce alternează pielea lăcuita cu cea imprimată, opţiunile disponibile în colecţia CONDUR by alexandru toamnă-iarnă 2013/2014 pot fi intregrate cu usurinţă în orice dressing şi permit multiple variante de stilizare.

botine-maro-cu-detalii-print-leopard

Cizmele până la genunchi cu platou intern, surprind prin pielea specială texturată, care conferă exact acel accent menit să imprime un aer de prospeţime şi de noutate unor încălţări cu alură clasică, sau prin asocierile contrastante de piele velur şi piele naturală mată care subliniază forma gambei, urcând şerpuitor dinspre călcâi spre partea superioară.

 

botine-de-dama-brown-pearl

 

Vezi toata colectia de toamna-iarna Condur by Alexandru ->>> Click aici

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner