Nu ai planuri marete de Revelion? Te-ai saturat de revelioanele aberant de scumpe si mereu construite dupa acelasi sablon care se organizeaza in pensiunile de pe Valea Prahovei sau in alte statiuni romanesti?  Prea multa mancare de parca vine sfarsitul lumii si ne gaseste cu burta goala 🙂 sau aglomeratie de nedescris in statiuni, coada pentru a prinde o masa in restaurantele bune si blocaje interminabile pe soseaua Bucuresti-Ploiesti DN1?

Ce ai zice anul acesta de o petrecere de Revelion putin altfel, pe care o vei tine minte toata viata?

Ce zici de plimbari de neuitat, “mana in mana” cu iubirea vietii tale in locuri la care pana acum doar ati visat, de incercat altfel de mancaruri decat cele traditionale romanesti, de incercat senzatii si locuri noi?

Ce zici, vrei sa petreci un Revelion atipic dar cu foarte mult charm?

Noi, alaturi de Vola iti propunem sa incepi Anul Nou cu dorinte si entuziasm!

E simplu sa fii fericit!

E simplu sa fii fericit!

Pregateste-te pentru 3 sau 5 nopti de neuitat! Vola ti-a pregatit cele mai bune oferte, trebuie doar sa iti alegi destinatia favorita din care sa il intampini pe 2016, ai cel mai mic tarif Garantat!

Fii atenta!

Ce zici de ofertele de excursii de Revelion la Roma: bilet avion + 5 nopti cazare + mic dejun inclus de la 229€?

Muzeul Vaticanului, Colosseum-ul, Fantana Trevi sau Basilica Santa Maria Maggiore asteapta sa fie descoperite! Piata San Pietro, Orasul Vechi, Muzeul de National de Arta Moderna, Ruinele Dealului Palatin, Muzeul de National de Arta Moderna si nu in ultimul rand iti recomandam sa … savurezi pizza traditionala Pesto sau pe cea Marguerita, in culorile Italiei!

Vrei un Revelion de Vis? Alege ofertele de excursii de Revelion de la Vola, ai cel mai mic tarif Garantat!

buy

oferte-revelion-roma

Dar de oferta de excursii de Revelion in Venetia ce zici? Bilet avion + 3 nopti cazare + mic dejun inclus, de la 259€!

Mastile Venetiene de carnaval si femeile costumate te asteapta sa le descoperi, Marele canal,  Bazilica Santa Maria, Podul Rialto, Insula San Giorgio Maggiore sunt doar cateva repere pe care nu trebuie sa le ratezi sub nici o forma!

Daca vrei un Revelion de Vis, alege ofertele de excursii de revelion de la Vola, ai cel mai mic tarif Garantat! Convinge-te!

buy

oferte-revelion-venetia3

Tie ce oras ti-ar place: Roma, Venetia, Londra, Paris, Barcelona, Viena, Istanbul sau Praga? Vezi toate ofertele de Revelion Vola!

garantia-vola

Nu esti 200% convinsa ? Ce zici de “Garantia Vola  – Cel Mai Mic Tarif Garantat”?

E simplu! Vola iti garanteaza ca beneficiezi de cele mai mici tarife la pachetele turistice sau city break-uri achizitionate prin intermediul agentiei noastre. In cazul in care in termen de 24 de ore de la ofertarea unui pachet turistic sau city break de catre un Consultant Vola gasesti un tarif mai mic, Vola iti va acorda diferenta dintre oferta facuta si tariful mai mic gasit, plus un cupon de reduceri de 20 euro/persoana pe care il poti folosi la o viitoare achizitie de bilete de avion.

 

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner