Kill The Bill e primul Dinning Club din Romania. Asta inseamna ca daca esti de-al nostru, un killer cu acte in regula, vei manca in oras cu reducere in fiecare zi a saptamanii, la orice ora din zi si din noapte. Cand te duci sa mananci la restaurantele partenere si le arati ‘permisul de killer’ minim 20% din nota de plata dispare instantaneu! Ce e ‘permisul de killer’? E Cardul Kill The Bill, card de reducere in restaurante din Bucuresti si care dovedeste lumii intregi ca esti un adevarat bill killer. Reducere poate fi pentru mic dejun, pranz sau cina, fara limite de ore, la restaurantul ales de tine: cu specific romanesc, libanez, italian, turcesc…

Fie ca ai chef sa mananci la un restaurant romanesc, libanez, turcesc sau la unul italian, trebuie doar sa alegi din lista noastra de restaurante unde vrei sa kill a bill si vei fi servit.Happy hunting!

Petrecere Anti Valentine’s Day cu cardul Kill The Bill

Anti Valentine s Day

Kill The Bill organizeaza pe 14 Feb o petrecere Anti V Day – nu suntem impotriva dragistei, ci doar impotriva comercializarii ei. Singur(a) sau in cuplu, toata lumea e binevenita daca au cardul Kill The Bill. In loc de ciocolata si sampanie te asteptam cu pizza pe vatra, bere, muzica buna si multe concursuri haioase. Iar pentru tine totul e redus cu 20%!

Dress code: negru in semnd de doliu pentru V Day 😉

Rochie neagra Starshiners

Biletul de intrare: cardul de reducere la restaurante Kill The Bill!
Nu-l ai inca? Ia-ti-l de aici. Costa doar 25 de lei si iti da reduceri 1 an intreg!

 

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner