Piaţa cumpărăturilor online se dezvoltă din ce în ce mai mult şi în România. Într-o perioadă în care oamenii nu mai au timp nici măcar să facă shopping, dacă te cunoşti şi ştii ce îţi vine bine fără să probezi, ţi-am pregătit 10 site-uri unde poţi face achiziţii noi.

Pe lângă site-urile designerilor români, pe piaţa autohtonă există mai multe platforme online multi-brand, unde poţi găsi ţinute moderne, în tendinţe. Mai jos vei găsi opţiuni de lux, dar şi propuneri pentru toate buzunarele.

 

Molecule F

Molecule F s-a afirmat deja pe piaţă ca site-ul unde te duci pentru a achiziţiona cele mai noi colecţii ale designerilor români. Aici te vei întâlni cu produse de la Adelina Ivan, Murmur, Parlor, Pas du Tout şi nu numai.

AloModa Shop

Deşi relativ tânăr, acest site de shopping este perfect dacă îţi doreşti să faci o achiziţie rapidă, atât pentru tine, cât şi pentru altcineva, în caz că vrei să faci un cadou. În plus, dacă îl accesezi frecvent, vei putea beneficia la timp de reduceri. Brand-urile pe care le propune sunt PNK Casual, Happy Friday, Chotronette, Lena Criveanu şi acestea sunt numai câteva nume.

Fashion Days

Fashion Days şi-a conturat în timp o imagine serioasă şi trebuie să recunoaştem că are cele mai bune oferte şi unele dintre cele mai mari reduceri. În permanenţă vei găsi aici ceva nou, iar majoritatea brand-urilor cu care colaborează sunt internaţionale.

Tuxedo Confessions

Acest site discret şi delicat propune obiecte vestimentare pentru look-uri fresh, majoritatea de la designeri români. În cazul în care nu ai cum să ajungi în magazinele Puma, de aici poţi achiziţiona jacheta Lana, dar şi ţinute de la Rue des Trucs sau George Neagu.

MOJA

Moja îţi pune la dispoziţie outfit-uri elegante ale brand-ului propriu, dar şi ţinute de la nume precum ATU, Aer Wear sau Adelina Ivan. Fie că eşti în căutarea unui outfit office, fie unul pentru un eveniment, aici ai de unde alege.

Fashion UP

Fashion UP este împărţit în două categorii, una cu brand-uri internaţionale, dar are şi o secţiune dedicată designerilor români. Aici poţi achiziţiona haine şi accesorii, pentru tine, dar şi pentru partenerul tău, iar dacă ai rabdare, în perioada lichidărilor de stoc poţi să faci achiziţii inteligente.

Zaza Boutique

Zaza Boutique este un magazin elegant, creat special pentru doamne. Aici vei găsi, pe lângă design-ul ladylike, haine de la La Mode Toujours sau La Chatterie. În plus, poţi face cumpărături şi pentru copilul tău, iar dacă vrei numai să te alinţi, poţi opta pentru Outlet.

Endra

Acest magazin online intră în categoria produse de designeri români, iar aici te vei întâlni în fiecare sezon cu colecţiile Simona Semen, Coolta, Carla Szabo, Bookletta, Ioana Ciolacu, Coca Zaboloteanu sau Lady Magpie.

Band of creators

După cum spuneam, designerii români sunt susţinuţi din ce în ce mai mult pe piaţă de platforme multi-brand. Aici vei găsi Aer Wear, Simona Semen, Rue des Trucs şi multe alte nume autohtone.

Sursa:  revista one.ro

 

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner