Gata cu manechinele slabe din vitrine! Brand-ul Debenhams a decis că este cazul să schimbe înfăţişarea manechinelor pe care sunt expuse hainele pentru a le oferi clientelor mai multă încredere în propria siluetă.

Aceştia sunt primii retaileri care vor folosi manechinele “plus-size” alături de cele slabe şi vor fi introduse mai întâi în magazinul de pe Oxford Street din Londra. Ulterior acestea vor fi introduse în peste 170 de magazine din UK.

“În medie, femeile din Anglia poartă mărimea 44, dar magazinele prezintă hainele pe un manechin cu trei numere mai mici” a declarat Ed Watson, directorul Debenhams, pentru Fashion Telegraph. “Am lucrat la acest proiect timp de 3 ani şi sperăm să-i ajutam pe oameni să se simtă mai confortabil în propriul corp şi ca alţi retaileri să ne urmeze gestul”.

Brand-ul este cunoscut pentru campaniile publicitare neconvenţionale: au folosit un model cu dezabilităţi locomotorii pentru promovarea unei linii de haine, au interzis modificarea pozelor pentru promovarea costumele de baie şi au făcut o campanie pentru o colecţie de lenjerie intimă pentru care au folosit un model în vârstă de 50 de ani.

Sursa: Fashion Telegraph

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner