Adidașii? Un accesoriu din ce în ce mai important în societatea noastră, care prinde tot mai multe forme și culori în intenția de a atrage cât mai multe priviri. De la începuturile modei adidașilor au fost câteva modele care au revoluționat industria de încălțăminte prin comoditatea, felul în care arătau și impactul pe care l-au avut în anumite domenii. Drept urmare vă prezint Top 10 cei mai buni shoes din toate timpurile:

1. Converse Chuck Taylor All Stars: Sunt, probabil, cei mai tari adidasi din toate timpurile și cumva au reușit să rămână populari până în perioada actuală. Au depășit toate grupurile sociale, pentru că oricine poate să-i poarte și să arate bine în ei, chiar și tata.

converse-chuck-taylor_05

2. New Balance for J.Crew: Cei de la New Balance au realizat unii dintre cei mai confortabili adidași văzuți vreodată. Au fost creați datorită ideii unui instructor auto, care locuia în Vermont, dar la un moment dat, un hipiot a luat această idee și a transformat-o într-o varianta mult mai arătoasă dar rămânând fruntașă în lista celor mai comozi shoes.

new-balance-jcrew-1400-fall11-1

3. Jordan Brand Air Jordan 3 Retro: Aici nimic nu e secret. Cu toții stim cum Micheal Jordan, în ascensiunea lui spre cel mai bun jucător de basket, a transformat și adidașii ce îi poartă numele într-un best sale. Toata lumea bună trebuia să aibă adidasi Air Jordan.

Air-Jordan-3-Retro-Fire-Red-White-Cement-Grey-136064-161

4. Nike Dunk High: Pe urmele Air Jordan-urilor, acest adidas este next on the list. Îl găsim peste tot în zilele de azi. De la celebrități, la oameni de rând, dunk-urile se caută cu ardoare.

images

 

5. Adidas Samba: Un angajat al revistei Vanity Fair, Bramble Trionfo, a spus:” acest adidas a fost o adevărată lovitură”. Fiecare băiat draguț din liceu avea Adidas Samba și îi purtau până când le cadeau din picioare, la propriu.

034563_01

6. Reebok Ex-O-Fit: În 1983, Ex-o-Fit a facut repede un nume de uz clasic din Reebok. Așa cum toată lumea învăța să facă aerobic și să danseze jazz la vremea când aceștia au fost comercializați, modelul Ex-o-Fit a fost prezenț prin toate.

Reebok-Ex-O-Fit-Hi-Now-Available-1-600x360

7. The Adidas Superstar: PFFF!! Au fost atât de tari încât un celebru artist de graffiti i-a transformat în AT-AT walker din „Razboiul Stelelor: Imperiul Contraatacă”. Aceștia sunt, de asemenea, alegerea nr. 1 a lui Jay-Z când vine vorba de pantofi sport.

AdidasSuperstarHemp

8. Nike Air Max 95:  Unul dintre cei mai buni pantofi de alergat din toate timpurile, fiind apreciați mai ales datorită modelului cu perne de aer, revoluționar în perioada în care adidașii au ieșit pe piață.

air-max-95-rasta

Inspiratie de pe streetquality.ro

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner