Clean 9 Forever este o trusa bazata pe mai multe produse Forever Living Products si este ideala pentru a incepe un proces de eliminare a toxinelor, rezultatul fiind curatirea organismului de orice substante chimice daunatoare, substante pe care cel mai adesea le introducem in organism zilnic prin modul in care ne hranim. Folosirea trusei Clean 9 este doar primul pas spre dobandirea unui corp perfect sanatos.

clean9

Dupa cum se arata si denumirea trusei, Clean 9, aceasta reprezinta un program de noua zile care nu face altceva decat sa va ofere toate substantele nutritive de care corpul dumneavoastra are nevoie pentru a efectua o detoxifiere a organismului, simultan cu declansarea procesului prin care veti pierde din greutatea nedorita si insusirea unor obiceiuri alimentare din ce in ce mai sanatoase.

dieta clean 9 online

Trusa Clean 9 Forever Living include urmatoarele produse:

dieta-clean9-5

-Binecunoscutul Aloe Vera Gel (3 recipiente a cate 1 litru fiecare);
-Forever Lite Ultra Vanilie / Ciocolata la alegere pentru substituirea unei mese pe zi;
-Forever Garcinia Plus, 1 recipient;
-Forever Bee Pollen, 1 recipient;
-Shaker;
– Centimetru de croitorie pentru monitorizarea progreselor;
-Brosura cu instructiuni de folosire a trusei Clean 9. Brosura cuprinde toate informatiile de care aveti nevoie pentru a folosi eficient produsele, precum si recomandari legate de o alimentatie sanatoasa si diversificata.

PRET 170.69 Euro, comanda online si tu click aici!

clean9

PRET DISTRIBUITOR (REDUS CU 15%): 145.05 Euro, click aici sa devii distribuitor

*** Pretul de vanzare este pentru aceia dintre dumneavoastra care nu vor sa-si procure o legitimatie de consumator, oricum GRATUITA, altfel spus consumatori ocazionali.

PRETUL DE DISTRIBUITOR (cu 15% mai mic decat pretul de consumator) este pentru aceia dintre dumneavoastra care FAC O COMANDA DE MINIM 50 EURO + TVA, si care aleg sa-si procure o LEGITIMATIE DE CONSUMATOR (GRATUITA), in felul acesta beneficiind de urmatoarele avantaje:
– reducerea de 15% este valabila PE VIATA;- pot recomanda si altora produsele Forever, fiind recompensati de catre firma Forever Living Products Romania cu bani;
– devenind consumatori fideli pot beneficia de reduceri de pana la 36%;
– pot comanda DIRECT LA FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA nedepinzand de nimeni altcineva;
– dintr-un consumator multumit puteti dezvolta o afacere si beneficia de facilitatile planului de marketing ce ofera numeroase posibilitati de obtinere a unor venituri direct proportionale cu implicarea fiecaruia.

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner