Este foarte greu de spus ce-si doresc femeile, iar femeile sunt primele care recunosc acest lucru. Cateva explicatii si raspunsuri secrete despre ce vor cu adevarat femeile nu pot sa fie decat folositoare, atat barbatilor, cat si femeilor.

Iata ce-si doresc femeile si care este calea spre inima lor.

Un barbat grijuliu este un barbat irezistibil. Un barbat sensibil, caruia ii pasa de ce este in jurul lui si care stie sa reactioneze cu atentie si compasiune este fermecator in ochii femeilor. Important pentru toata lumea este ca femeile stiu cand un barbat triseaza din acest punct de vedere si cand nu.

Este inca mult loc pentru cavalerism, iar femeilor le plac barbatii care nu uita sa deschida o usa, sa traga un scaun, sa ofere sprijin unei femei care coboara din masina. Un barbat de acest gen care nu a uitat eleganta purtarii este mereu pe placul femeilor.

Barbatii care poarta accesorii de culoare rosie atrag femeile.Cel putin asa sustin cei care au testat culoarea rosie pe femei. Si s-a dovedit ca un barbat care poarta ceva rosu (o cravata de exemplu), atrage mai repede atentia unei femei. O recomandare: daca vrei ca barbatul tau sa fie numai al tau, evita sa-i oferi accesorii sau haine rosii!

Femeile nu se tem de defectele barbatilor, asa ca daca un barbat incearca sa-si ascunda defectele nu face deloc bine.Pentru femei un barbat care isi recunoaste defectele, este fermecator. Se spune ca nimic nu surprinde mai mult o femeie decat barbat care recunoaste care ii sunt limitele si are curajul sa vorbeasca despre ele.

Femeile nu se grabesc sa ajunga in pat. Chiar din contra, prefera un drum mai lung inainte de a ajunge in intimitate. Daca incalca aceasta regula o fac pentru ca vor sa-l cucereasca rapid pe barbatul in cauza. Ceea ce trebuie sa stie barbatii este ca si femeile vor sex, dar inainte de asta trebuie sa se simta cu adevarat legate de partenerul lor, iar asta cere ceva mai mult timp.

Femeile iubesc sa le fie recunoscute meritele si sa le fie enuntate si apreciate calitatile. 
Aici este un mic conflict. barbatii prefera gesturile, femeile vor si declaratii. Undeva intre aceste aspecte este calea de mijloc, o solutie ideala si pentru femei si pentru

barbati.

femeia.ro

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner