Un studiu efectuat de NASA arată care sunt plantele de interior care ajută cel mai mult la purificarea aerului din spaţii închise. 

Deşi e întocmit de NASA, studiul este valabil şi pentru cei care nu locuiesc într-o rachetă spaţială :).

Aloe VeraUrmătoarele plante vor face minuni cu aerul din locuinţă, filtrându-l de compuşi organici volatili periculoşi, cum sunt resturile microscopice de la materiale de construcţii şi mobilier, dar şi de la pesticide şi vopseluri.

Aloe Vera este excelentă în absorbirea formaldehidei şi benzenului din aer.

Planta PăianjenPlanta păianjen este perfectă reducere nivelurilor de formaldehide, benzen, monoxid de carbon şi xilen.
Ficus CurgătorFicusul plângător (cunoscut şi ca ficus curgător sau ficus împletit) este recomandat pentru filtrarea aerului de formaldehide, benzen, tricloretilenă.

Algaonema modestumAlgaonema modestum este o plantă chinezească, veşnic verde, care înlătură o gamă largă de poluanţi din aer.

DragonierDragonierul (Dracaena marginata) este bună pentru reducerea nivelului de xilen, tricloretilenă şi formaldehide.

Ficusul de cauciucFicusul de cauciuc (Ficus Elastica) este o plantă care rezistă chiar şi în condiţii de lumină slabă şi frig şi este excelentă în îndepărtarea formaldehidei şi a altor poluanţi.

Planta şarpePlanta şarpe este o plantă excelentă de pus în băi, de exemplu. Excelentă în curăţarea aerului de formaldehide.
Dacă v-a plăcut acest articol, alăturaţi-vă, cu un simplu Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de Facebook.

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner