Intrebati-va bunicile, consultati-va mamicile, strabunicile si sa scoatem minunatiile acestea romanesti din lada de zestre a bunicii!

Printre ultimele elemente de traditie vestimentara autentic romaneasti, al caror mestesug s-a transmis de-a lungul timpului, este si ia romaneasca. Trecuta cu vederea de multi, ia romaneasca, este brodata in continuare cu drag de fete si femei. Putini stiu ca o femeie lcreaza 2, 3 saptamani, uneori mult mai mult, pentru a face broderia delicata a unei ii. Acum, cand tot mai multe fete pleaca de la tara, putine mai sunt acelea care mai cos cate o ie pe luna. Si totusi, atata timp cat mai exista romance care iubesc sa coasa ii si transmit mai departe aceasta pasiune, ia rezista trecerii timpului si straluceste in continuare atat in tara cat si in afara ei. Regretam totusi ca, odata cu trecerea timpului, multe modele dispar.

Andreea Esca a iniţiat o campanie cu ocazia împlinirii a nouă ani de existenţă a revistei The ONE: “Iac-aşa e ia mea”. Mai mult, atât prezentatoarea ştirilor PRO tv, cât şi alte vedete ale trustului vot apărea pe sticlă îmbrăcate în ie.

berecleanuesca_ie_romaneasca

Campania, care se bucură de mult succes, ar fi fost demarată anul trecut de Antena 1, potrivit Andreei Berecleanu, care a ţinut să menţioneze pe Facebook acest aspect. ” Mă bucur că Mediapro, din care face parte şi revista The ONE-a alăturat campaniei “E timpul românilor” iniţiate de Antena 1 în vara anului trecut. Niciodată nu e prea târziu! Îi doresc revistei The One viaţă lungă şi originalitate. La mulţi ani!”, a scris Berecleanu, evident ironic, pe reţeaua de socializare.

Noi va recomandam varianta de vara de la Amafashion de ie romaneasca lucrata la manual, aflata acum in promotie de -22% Click aici sa o vedeti in magazin

amafashion-ie-traditionala-lucrata-manual-model-ct17-3-l

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner