Outlet -mall.net online promoveaza o gama larga de reduceri la haine si incaltaminte sport  marca Adidas.  Adidas este o companie nemteasca axata pe productia hainelor, accesoriilor si pantofilor din domeniul sportive. Adidas a fost inregistrata ca si companie in 1949, preluand numele fondatorului sau “Adi” de la Adolf si “Das” de la Dassler. Adidas ocupa in prezent pozitia de lider al producatorilor din industria articolelor sportive la nivel european si locul second pe plan international, cel mai mare rival al sau fiind Nike. Logo-ul Adidas are incorporate trei dungi paralele ce au fost cumparate de la compania finlandeza Karhu Sports.

In anul 2004 cei de la Adidas au decis ca trebuie sa schimbe ceva in politica lor de dezvoltare si au optat pentru o campanile de PR si publictate pentru a se pozitiona pe piata. Compania Adidas a fost privita mult timp ca un “urias adormit”, dar in anul 2004 a reusit sa atace piata de materiale sportive printr-un mesaj cu rezonanta foarte mare: “Impossible is nothing”.

Spoturile publicitare il infatisau pe “tanarul” pugilist Muhammad Ali alergand alaturi de fiica sa si alti sportivi celebri ai zilelor noastre. Ambele reclame s-au bucurat de un succes fantastic, iar Adidas isi gasea, dupa 56 de ani de existenta, sloganul si pozitionarea.

Dupa ce a obtinut succesul meritat, Addidas s-a concentrat pe dezvoltarea produselor speciale pentru sportivi. Pantofii sport care sa ii faca sa alerge mai repede sau sa sara mai mult au fost micile surprize cu care Adidas a atacat piata.

Compania a reusit in anul 2006 sa cumpere un gigant al industriei de imbracaminte sportive, Reebook. Afacerea a fost incheiata pentru aproximativ 4 miliarde de dolari.

Reduceri adidasi Adidas femei online


Pe plan financiar Adidas inregistra in 2010 vanzari de aproximativ 11 990 milioane euro, avand un venit net de 567 milioane.

Outlet adidas

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner