Slip-On Krissy Navy

www.outlet-mall.net va recomanda modele in tendinte de Pantofi slip-on din magazinul online Zappatos la preturi reduse! In plus intre 25 ianuarie – 1 februarie aveti extrareduceri:

  • 10% la comenzi peste 199 lei
  • 15% la comenzi peste 299 lei
  • 20% la comenzi peste 399 lei, Profitati!!

Cumpara acum online Slip-On Krissy Navy la doar 69.00 lei. Produse elegante de calitate cu livrare rapida! Zapatos magazinul tau de incaltaminte!

-22%

Pret 89 69 RON
Magazin zappatos

Slip-On Krissy Navy

Zapatos este un boutique de incaltaminte si accesorii pentru domnisoare si doamne, se adreseaza persoanelor active care cauta sa pastreze un echilibru perfect intre aerul clasic, senzualitate si gust personal, se adreseaza femeilor care doresc sa arate ireprosabil in orice moment, fie că se afla la birou, la o plimbare in natura sau la o intalnire cu prietenii. Zapatos inseamna in primul rand pasiune pentru moda. De aceea ne angajam sa comercializam incaltaminte si accesorii in trendurile si culorile fiecarui sezon, piese selectate pentru designul actual si stilul modern. Fiecare model de pe site este ales cu grija de catre buyerii nostri experimentati, apoi fotografiat cu atentie de fotografii nostri.

Afla prima/primul reducerile!

Adresa email: Delivered by FeedBurner
born2be.com.ro/%20